2777
2789

دوستان اسپرم همسر من بعد یک سال استفاده از مکمل و سایر داروهای گیاهی کاهش پیدا کرده کسی بوده مشابه این کاهش پیدا کرده باشه و دلیلش رو میدونین ایا؟

خدای مهربونم شکرررررت .

همسر منم بعد از مصرف دارو مورفولوژیش کم شده ولی تعداد و تحرکش بهتر شده

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد ۵۰ تا ۶۰  میلیون بود شده ۶ میلیون🤤😪😪😪

دوتا آزمایشو تو مراکز ناباوری آزمایش دادین 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اولی اره ولی دومی نه ازمایشگاه معمولی

آزمایشگاههای بیرون احتمال اشتباهشون زیاده شایدم رنجشون باهم فرق کنه عزیزم ...بهتره همیشه تو مرکز ناباروری آزمایش بدین

گلم شرمنده بخدا میشه منم تو این مایه ها سوال بپرسم اخه کسی رو ندارم بپرسم تو زمینه ها زیاد اطلاع ندا ...

خواهش میکنم عزیزم .....ایرادی نداره.. اگه اطلاع داشته باشم خوشحال میشم کمک کنم 

آزمایشگاههای بیرون احتمال اشتباهشون زیاده شایدم رنجشون باهم فرق کنه عزیزم ...بهتره همیشه تو مرکز ناب ...

درسته شایدم درصد خطاش بیشتره

خدای مهربونم شکرررررت .
خواهش میکنم عزیزم .....ایرادی نداره.. اگه اطلاع داشته باشم خوشحال میشم کمک کنم 

همسرم منم مایعش اویل خیلی غلیظ بود بعد جدیدا حالت آبکی شده ومثل اب بیرنگه قبلنا ازبس غلیظ بود انگار رنگش طوسیه ممکنه از داروهایی ک میخوره باشه؟ یا مشکل خاصی داره بنظرت؟ ( درضمن خودش از اسپرم داده بود قبلش مشکلی نداشت ودارویی ک مصرف میکنه فقط مکمل وویتامین هست) 

همسرم منم مایعش اویل خیلی غلیظ بود بعد جدیدا حالت آبکی شده ومثل اب بیرنگه قبلنا ازبس غلیظ بود انگار ...

اگه قبلا آزمایش داده وتو آزمایشش عفونت نبوده و زمان مایع شدن منی هم نرمال بوده.... پس مشکلی نیست و ممکنه از تغذیه باشه 

چرا عفونت ادرار داشت

تو آزمایش اسپرمش هم عفونت بود؟دکتر براشون قرص ننوشت من همسرم قبلا داشت دارو مصرف کردو خوب شد