2777
2789
عنوان

ویار بارداری

149 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ۷ هفتمه دارم میمیرم از بوی همه چی متنفرم هیچی نمیتونم بخورم یه هفتس غذا نخوردم  کسی اینجوری بوده تو رو خدا راه حلش چیه دارم نابود میشم

لطفا واس سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرسین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا هفته ی 28 ویار داشم هرچی خوردم سیرابی خوردم ویتامین ب6. بیسکوییت و نون خشک. فقط خیار یکم خوبم میکرد.. وقتی ام دیگه خیلی حالم بد بود قرص دمیترون

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

بخدا دیشب زدم زیر گریه از ته دل زار میزدم نتونستم شام بزارم انقد اوق زدم تا قبل این هفته خوب بودم یهو اینجوری شدم شنبه میرم پیش دکتر دعا کنید نمیرم از گشنگی تا اون موقع

لطفا واس سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرسین😍

منم وارد ۷ هفته شدم امروز برا اولین باررحالت تهوع داشتم سرم هم گیج مدیره دراز کشیدم کلی کارم مونده احساس میکنم بلند شم سرم میوفته رو زمین  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی