2777
2789
عنوان

هرچی خوبی میکنم جوابشوبابدی میده..

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست
توب این میگی زشت یچیزایی شنیدم ازش دلم کباب شد دیشب خ گریه کردم چشام بلندنمیشه 

بمیرم الهی خیلی ناراحت شدم ولی عزیزدلم همیشه باید سعی کنی احترام بینتون حفظ بشه نزار خیلی راحت دلتو بشکنه و بی احترامی کنه

چجوربرم پیش خانواده ام ک اینهمه گفتم انتخب خودمه خیالتون راحت باچ رویی برم.

بخاطر زندگیت غرورتو زیرپات بذار پدرومادر دلسوزتر از شوهر هستن به هر حال ما شرایط شمارو نمیدونیم ولی ادم بعضی وقتا باید بعضی چیزارو به جون بخره تا به چیزی که میخواد برسه تحمل این وضع اشتباهه

خدایا بغلم کن❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محلش نزار بزار خودش بیاد سمتت انقدکه تو رفتی سمتش فک کرده چخبره

یبارهمین حرف شمارو بهش زدم گفتم فکرکردی کی هستی فک کردی خ برام همه کاری میکنی ک چسبیدم بهت ...من همیشه بهترین هارومامانم براک تهیه میکرد گوشیم سه ساله خرابه اینهمه ازجیبم خرج خونه کردم نگفت ی گوشی براش بخرم ابروم پیش خانواده ام رفته میگن تاگوشیت خسته میشدی برات مبخریدیم

بخاطر زندگیت غرورتو زیرپات بذار پدرومادر دلسوزتر از شوهر هستن به هر حال ما شرایط شمارو نمیدونیم ولی ...

واقعا نمیدونم برم چی بگم منی ک اینهمه بدبهتی تحمل کردم قیافمو خوشبخت نشون دادم.تا خانواده ام بامشکلاتشون مشکلات منم اضتفه نشه دق بخورن.

بمیرم الهی خیلی ناراحت شدم ولی عزیزدلم همیشه باید سعی کنی احترام بینتون حفظ بشه نزار خیلی راحت دلتو ...

من خداشاهده یبار یبار کوچکترین بی احترامی بهش نکردم نمیدونم ادم نیست فکرکنه این زن کی بمن بی محبتی بی ادبی کرده ناسازگاری مرده ک اذیتش میکنم...

چون پریود شدی قهر کرده؟

نه چون پتوخودمواوردم پتوش زیرتشک بودگفتم باهم میاره نیاورد قهرکرده ک گفتی تشک بیارپتو چرانباوردی لوس نیست این مرد؟اصن زشت نیست؟چکاریه خب تشکم میاوردم خودم

ای بابا پس فکرکنم کلا عصبیه اخلاقش

نمیدونم چشه خ لجبازه لوسه حرف حرف خودش باشه من سرکارنمیرم ازپول توجیبیم اگه خرج خونه کنم بهمنمیدش ولی منم نمیتونم چیزی هوس میکنم نخرم براخودمT_Tچیزی دلم بخوادبراخونه بخرم پولشونمیده...بازبااینحال نمیدونم چرا من برم بیرون جورابی چیزی دلم بخواددرحدوسعم براش میخرم اگه ی سنگم بود شاید خ قدرمنومیدونست 

دیگه موندم بخدا خ صبوری کردم خ هواشوداشتم ولی دیدم هیچ قدرنمیدونه

خب اشتباه کردی عزیزم 

کی بهت گفته خیلی صبوری کنی ؟؟

یا خیلی هواشو داشته باشی؟؟

تو باید ناز کنی اون نیازاتو براورده کنه 

ولی دقیقا برعکس شده 

خیلی سریع تصمیم ب تغییر بگیر

خب اشتباه کردی عزیزم  کی بهت گفته خیلی صبوری کنی ؟؟ یا خیلی هواشو داشته باشی؟؟ تو باید ناز ک ...

چکارکنم خب میگم برم پیش ی مشاوره...وقتایی ک میخوام تغییربدم سبک زندگیمو بهم میگه عوض شدی خانواده ات انتریکت کردن میگم مگه خودم عقل ندارم ک خانواده ام بهم بگن دیدم اینجورنمیشه باهات زندگی کرد گفتم عوض کنم اخلاقمو

خب اشتباه کردی عزیزم  کی بهت گفته خیلی صبوری کنی ؟؟ یا خیلی هواشو داشته باشی؟؟ تو باید ناز ک ...

این دلم نمیزارهT_Tنمیزاره بی رحم باشم نمیدونم چرابااینکه اذیتم میکنه باز تمام بدیاش یادم میره باز دلم تنگش میشه...چرا داره زندگیمونو خراب میکنه میدونی اون میگه تو دشمن منی تو بفکرزندگیمپن نیستی بنظرت من دیگه چکارکنم برااین زندگی ...

چکارکنم خب میگم برم پیش ی مشاوره...وقتایی ک میخوام تغییربدم سبک زندگیمو بهم میگه عوض شدی خانواده ات ...

حتما باید سبک زندگیتو تغییر بدی گلم 

اما نه یهووویی که متوجه بشه 

کم کم و زیرکانه که خودشم نفهمه و مقابله نکنه باهات 

باید هفته ای ی تغییر رو خودت انجام بدی 

مشگل شما اینه که واسه همسرت مادری میکنی 

خانومی نمیکنه 

واسه همین چون شما مادری اون یک پسر بچه لوس شده