bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان باب اسفنجی 117 بازدید | 4 پست سلام دوستانبچه من باب اسفنجی دوس داره ولی هر چی میگردم وسایلش و کامل پیدا نمیکنممثل کفش باب اسفنجیتی شرت باب اسفنجیو...مرکزش کجاس؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/12/15 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 من اختاپوسشونم 😊😊😊😊😊😊 خخخخاخه واقعا دوس دارهخیلی دوس داره نمیدونم چجوری پیدا کنم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 خخخخ اخه واقعا دوس داره خیلی دوس داره نمیدونم چجوری پیدا کنم حالا همه چیشم پیدا نکردی عب نداره بیخیال من برا بچم قانون گذاشته بود اسباب بازی انیمیشن مورد علاقشو میخواست میخریدم ولی لباس نه پسر منم مک کویین دوست داشت
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 حالا همه چیشم پیدا نکردی عب نداره بیخیال من برا بچم قانون گذاشته بود اسباب بازی انیمیشن مورد ... اسباب بازیشو خریدم چیزای مختلفش و دارهولی دنبال کفش و تی شرت میگردمممنونم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.