2777
2789

خیلی خطرناکه منم استفاده کردم تو بروشورش یادمه زده بود ولی من از روش ۴ سال میگذره که الان باردارم 

فک کنم مدت زیادی باید بگذره چون اثرش تا یکسال تو بدن من بود و صورتم صاف بود وقتی موستم دوباره خراب شد فهمیدم اثرش  رفته

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خطرناکه منم استفاده کردم تو بروشورش یادمه زده بود ولی من از روش ۴ سال میگذره که الان باردارم&nb ...

من سال ۹۶استفاده کردم به نظرت تاسال۹۹اثرش میره؟؟؟

[QUOTE=83896031]2 سال بعد قطع مصرف[/QUOTEبعدش دیگه میتونه بارداربشه آدم؟

واااا اره بابا

منع بارداریش مال اینه که قرص سنگینیه و بچه مشکل دار می شه، باید اثرش کامل از بدن بره

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
خیلی خطرناکه منم استفاده کردم تو بروشورش یادمه زده بود ولی من از روش ۴ سال میگذره که الان باردارم&nb ...

البته برامن هیچ تاثیری نداشت.دیروزرفتم دکترزنان براجوشام خیلی منودعواکردگفت بایدحداقل تا۳سال بچه دارنشی اگه بشی بایدسقط کنی.خیلی نگرانم

یه جا خوندم دو ماه بعد از قطع مصرف اثرش از بین میره دیگه...آمارای شما چرا اینقدر تفاوت داره؟

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
البته هنوزادواج نکردم درشرفشم.حالاممکنه کسی باشه که بعدیه سال بچه ازم بخواداونوچیکارکنم

عزیزم خوردی تموم شده

چرا فکر الکی می کنی؟

تازه در شرفی به قول خودت

نگران نباش اصلا، خواه ناخواه همون قدر می گذره

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
البته برامن هیچ تاثیری نداشت.دیروزرفتم دکترزنان براجوشام خیلی منودعواکردگفت بایدحداقل تا۳سال بچه دار ...

ولی رو من خیلی تاثیر گذاشت پوستم مثل ایینه شده بود ولی بعد چند ماه کلسترولم رفت بالا دیگه قطعش کردم،محض احتیاط بذار یه کم دیگه بگذره

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗