2777
2789
عنوان

درد عجیب

105 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

یه موردی پیش اومده خواستم ببینم کسی تجربه یا اطلاعی داره چون واقعا نگران شدم

حدود ده روز پیش خیلی ناگهانی وسط ساعد دست راستم به صورت عمودی به شدت تیر کشید البته کوتاه شاید کمتر از یک دقیقه بعد درد کم کم تو دستم پخش شد و چند روزی یه درد گنگی تو دستم مخصوصا ساعد داشتم بعد خوب شد تا دوباره دیشب همون طور درد گرفت

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

از دیشب واقعا فکرم درگیر شده خیلی ترسیدم که نکنه چیز خطرناکی باشه😔

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطرناک نیس اما میتونه از استرس باشه اگر کار سنگین نکرده باشی شب عیدی

چند روزی هست که خونه تکونی شروع کزدم ولی دفعه قبل هیچ کاری نکرده بودم

اخه یه طور عجیبی درد میگیره بعد هم که تموم میشه انگار اون نقطه درد منقبض شده ولی عضله دستم نیست انگار وسط استخوانه

چند روزی هست که خونه تکونی شروع کزدم ولی دفعه قبل هیچ کاری نکرده بودم اخه یه طور عجیبی درد میگیره ب ...

از کمبود کلسیم هم شاید باشه.یه دکتر برین اگر فکرتون مشغوله ولی چیز مهمی نیست شوهرمم اینجوری میشه اکثرا.شبا دستتون زیر سرتون نیست؟

از کمبود کلسیم هم شاید باشه.یه دکتر برین اگر فکرتون مشغوله ولی چیز مهمی نیست شوهرمم اینجوری میشه اکث ...

ممنون عزیزم امروز میرم دکتر