2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست
مبارکتان باشه انشالله همیشه دلتون خوش باشه😂😂😂

ممنون عزیزم 😘😘😘😘

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
عزیزم مبارکه خدا این لحظه رو نصیب همه منتظرا بکنه

انشالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک مثبته عزیز دلم  من سه روز گذشته همه علائمو دارم

مثل اینکه همه بی بی چکام کاذب بودن

الان مدیکور گذاشتم از دیروزم کمرنگ تر شد در حد منفی شد

یه روژان هم داشتم اونم گذاشتم که کلا خراب بود.

اصلا رنگ نگرفت و وقتی هم گرفت جای تی خیلی کمرنگ

بعد از یه ساعت پررنگ شد

حتما خط c بوده که اومده پایین و جلوی تی افتاده

خداروشکر

بدم نمیومد مثبت بشه ولی خداروشکر چون دخترم هنوز یه سال و نیمش هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مثل اینکه همه بی بی چکام کاذب بودن الان مدیکور گذاشتم از دیروزم کمرنگ تر شد در حد منفی شد یه روژان ...

هرچی خیره خدا همونو برات رقم بزنه گلم 💋💋💋

مبارکهه        

مرررررسی