سلام دوستان من بی بی زدم تمام علائم بارداری رو دارم از حالت تهوع بگیر تا کمر درد و خستگی شدید درد سینه و احساس پر شدن سینه و تکرر ادرار...بی بی ام زدم اولش تا چند ثانیه اول منفی بود بعدش اومدم کنار بخاری با ناراحتی ک بی بی ام دستم بود ک بعد یک دقیقه دیگه نگاه کردم کاملا مثبت بود حالا نمیدونم از تبخیر ادرار اینطور شد یا واقعا مثبته؟؟!!
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
ممممممنون از همتون انشالله نسیب همه کسایی ک منتظر نی نی ان
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ووووواااااییییی خیلی خوشحال شدم این ساعت بی بی مثبت
مبارکه عزیزم
روژان کلا دیرتر رنگ میگیره
خیالت راحت
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
[QUOTE=83892118] ووووواااااییییی خیلی خوشحال شدم این ساعت بی بی مثبت مبارکه عزیزم روژان کلا دیرتر رنگ میگیره خی ... [/QUOTEممنون گلم عزیز دلی شماااا
اوکی بازم فردا صبح میزنم مطمئن تره
وای وسوسه شدم منم بی بی چک بذارم😊 منتظر هستم که نماز بشه بعد بذارم البته من هنوز 3 یا 4 روز مونده ...
انشالله ک مثبته عزیز دلم من سه روز گذشته همه علائمو دارم
به نظر من بهش نگو یه آزمایش بده وقتی کامل مطمئن شدی با یه کفش کوچولو یا یه پستونک سوپرایز کن &n ...
بیدارش کردم الان داره میرقصه 😂😂😂
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.