2777
2789
عنوان

تب نوزاد ۷ ماه

405 بازدید | 70 پست

دخترم سرما داره و الان متوجه شدم ک تب داره و هی ناله میکنه اصلا  نمیذاره پاشویش کنم 

یه شیاف زدم‌براش تبش پایین میاد؟؟

تو رو خدا راهنماییم کنین

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت دیفن هیدرامین بده یه قاشق چای خوریاابته نمیدونم ب بچه ۷ ماهه میدن یا ن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

پسرمنم تب داشت ازدیروزه سروزیربغلاش داغه داغ پاهاش سرد بردم دکتر امشب گفت ویروسه شیاف داد وشربت حتماببرش

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
شیاف چی زدی خانومی؟ شیاف تقریبا بعد بیست دیقه اثر میکنه  تبش چقدره؟

۱۲۵ بود 

شیاف کودکان 

۳۷ هستش همیشه وقتی تب میکنه اینه بدنش هم داغه خیلی ناله میکنه

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
۱۲۵ بود  شیاف کودکان  ۳۷ هستش همیشه وقتی تب میکنه اینه بدنش هم داغه خیلی ناله میکنه

۳۷ طبیعیه اصلا بالا نیس اما مراقب باش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟