2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😟😟😟

427 بازدید | 45 پست

من پریودم یک هفته عقب افتاده.اوایلش بیبی زدم منفی بود گفتم پریود میشم هنوز نشدم .ورزش میکنم خیلی دلم درد میگیره اما پریود نمیشم .بیبی چکم تموم کردم اصلا میترسم برم بخرم تست با وایتکس زدم نشونه هاش درست بود .قابل قبول هستن تستای اینجوری🤕🤕🤕

پریچهر_۲۵ ام 😐😑کاربریم ترکید😣

تست وايتكس رو بهم ياد ميدي لطفا دوستم؟؟

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم با وایتکس خطای زیادی داره.

بزار فردا با بیبی چک خیالت ۹۹ درصد راحته

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

دوباره بی بی چک بزن شاید باشی شایدم پریودیت نامنظم شده باشه عزیزم. انشالله ک مامان شده باشی

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
باید ادرارتو جم کنی تویه ضرفی روش وایتکس بریزی اگه کف کنه مثبته

ممنونم عزيزم🌹

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم
دوباره بی بی چک بزن شاید باشی شایدم پریودیت نامنظم شده باشه عزیزم. انشالله ک مامان شده باشی

میدونی همیشه مرتبه شاید یکی دوروز جلو عقب بشه براهمون بیشتر ترسیدم

پریچهر_۲۵ ام 😐😑کاربریم ترکید😣