2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی😣

353 بازدید | 37 پست

سلام. دوستان درد پا از کی شروع میشه؟؟کی بچه بیشتر بیقراری میکنه؟؟

میخوام بگم شوهرم پیشم بمونه نره سرکار... فردا ک واکسن میزنه بیشتر درد داره یاروز بعدش؟،

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا پسر من ک اصلا بیقراری نکرد واسش تشک انداختم تا شب همونجا رو تشک موند

تنقلات‌مورد علاقشو خورد و کارتون دید 😁

فقط آخرشب یکم‌گریه کرد 😭 ک بردیمش بیرون آروم شد

(    )
منم پس فردا باید ببرم    

آخییییی من میترسم سخت باشه

ب نظرت همون روز بگم شوهرم بمونه یا فرداش؟؟یه روز میتونه بمونه

آخه باردارم هستم خیلی اذیت میشم

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

والا پسر من ک اصلا بیقراری نکرد واسش تشک انداختم تا شب همونجا رو تشک موند تنقلات‌مورد علاقشو خورد و ...

منم‌ ماه دیگه پسر کوچیکه واکسن داره 😣

ولی این خیلی بد واکسنه 😭😭😭

(    )
آخییییی من میترسم سخت باشه ب نظرت همون روز بگم شوهرم بمونه یا فرداش؟؟یه روز میتونه بمونه آخه باردا ...

بنظرم همون روز....دردش شنیدم از همون روز شروع میشه دردم اگه بعدش داشته باشه ب شدت اول نیس

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
والا پسر من ک اصلا بیقراری نکرد واسش تشک انداختم تا شب همونجا رو تشک موند تنقلات‌مورد علاقشو خورد و ...

ای جاااااانم خدایااااا تصورش خیییلی قشنگه...😍😍😍

آخر شب همون روز درد گرفت؟؟ کمپرس هم گذاشتید؟؟

دختر منم فردا باید واکسن۱۸ بزنه . من میترسم انداختم هفته دیگه!!@

چرا آخه میزدی تموم میشد... هفته دیگه نزدیک عیده.. اذیت میشی

برای من که فقط یه روز درگیرش بودم بهانه میگرفت پاش درد میکرد روز اول کمپرس سرد گذاشتم اوردم خونه هر ۴ ساعت استامینیفون دادم چه تب داشت باشه چه نه بده براش یه سوپ مقوی درست کن راحت بخوره یه روز مراقبش باش 

مراعهدیست باجانان...

همون روز و روز بعدش خیلی درد داره

اصلا پسرمن تا سه روز راه نرفت ۴۸ ساعت دقیق فقط رو کمر خواب بود تکون نمیخورد😞 تا پنج روز هم غذا نمیخورد بی اشتهاشده بود

خیییییلی واکسن بعدیه

عزيزم من دقيق يادم نيست ولي فكر كنم همون شب نميتونه راه بره بچه

حتمأ قبلش كارهاتو بكن غذا زودتر آماده كن كه پيشش باشي وخسته نشي

يه سرچ همين جا بكن تاپيك هاي هفته گذشته واكسن ١٨ماهگي از استارترشون بپرس واكسن بچشون رو تازه زدن اطلاعات خوبي ميتوني بگيري

محتاج دعام🙏
مامان میشه قد وزن نی نی هاتونم بگید!!!

قدشو نمیدونم ولی وزنش حدودا ۱۲ کیلوئه