2777
2789
عنوان

حس مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 23 پست

من۲۶تیرماه رفتم اون دنیا وبرگشتم زنگ زدم اورژانس بیست دقیقه طول کشید بتونم آدرس بدم هی بیهوش میشدم با جیغای دخترم یه لحظه بهوش میومدم  باخودم میگفتم یعنی دارم بهمین راحتی‌میمیرم نفسم تننننگ شد ورفتم تو هپروت توتراس رفتمبه اورژانس زنگ زدم  ازشدت نفس تنگی رفتم اونجاولی کف اشپزخونه ازخواب بیدارشدم بیست دقیقه ازتماسم‌میگذشت😢😢😢یه خانم  پشتگوشی همش میگفت الووووو آدرس بده بسختی دادم وسطش چندبار خوابم برد خواب که نه بیهوش،امان از گریه های دخترم😭😭😭 اورژانس اومد احیام کرد😐دندونم درد میکرد یدونه دیکلوفناک خورده بودم نزدیک بود یه قرص منو به کشتن بده😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۲۶تیرماه رفتم اون دنیا وبرگشتم زنگ زدم اورژانس بیست دقیقه طول کشید بتونم آدرس بدم هی بیهوش می ...

الهی عزیزم پس از الان لخظه ب لحظه زندگیتو زندگی کن 

اره بابا قرصمیخوری ی چیزی نمیخوری ی چیزیم

منم سرما خوردم حالا قلبم میدرده شاید سینمه تیرمیکشه

اصلا دوشبه خواب ندارم برا این سرماخوردگیه

صلوات
من حس‌نکردم ولی آرزوی‌همیشگیمه شما هم واسه مرگم دعا کن 

چی باید سر یه نفر بیاد که همچین آرزویی داشته باشه! که از دیگران بخواد برای مرگش دعا کنن. چرا باید بین این همه آرزو و امید کسی کارش به اینجا بکشه.... واقعا این جملتونو درک میکنم. خیلی متاسفم. خیلی

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
چی باید سر یه نفر بیاد که همچین آرزویی داشته باشه! که از دیگران بخواد برای مرگش دعا کنن. چرا باید بی ...

عزیزم شوهرم به زبون میاره میگه دوست ندارم و متأهلی رو دوست ندارم چون همش با رفیقاشه درصورتی که خودشم میگه تو چیزی کم نداری ن از قیافه ن از رابطه جنسی و.. ولی تنهایی با رفیقاش حال میکنه  و طلاقمم نمیده

خانوادم در جریانن که رابطمون خوب نیست ولی پدرم میگه غلط میکنی طلاق بگیری ما آبرو داریم و ... 

مادرم همش تو سرم میکوبه که شوهرت همش پیش دوستاشه و تورو دوست نداره و ... پدر شوهر مادرشوهرمم که میگن جوونه دیگه ولش کن... ۶ ماهه که پامونو بیرون نذاشتیم باهم همش هرشب تنها میره بیرون 

و اینکه جراحی کمر داشتم چند ماه پیش نخاعم یه مشکلی داشت که عملش انقد سخت بود هیچ دکتری حاضر به عمل نبود تا اینکه یه دکتر تو تهران قبول کرد نخاعم به مو بند بود با هرچیز کوچیکی ممکن بود قطع بشه الان عمل کردم رگهای عصبم ضعیفه  و درد شدید پا و‌لگن و کمر توان بغل کردن نوزاد رو هم ندارم ۱۲ ساعت بیهوش بودم الان ریزش شدید مو و مژه و ابرو و... تپش قلب بالا و افت فشار شدید  دکترا میگن بهبودیت احتمالش کمه ... هنوز بچه ندارم و سنمم کمه با این مشکلات و هزااااران مشکل دیگه که دارم و ازش خبر نداری حق بهت میدم که درک نکنی ولی قضاوتم نکن

عزیزم شوهرم به زبون میاره میگه دوست ندارم و متأهلی رو دوست ندارم چون همش با رفیقاشه درصورتی که خودشم ...

سوء تفاهم شده!!!

من که شما رو قضاوت نکردم. تازه همدردی کردم! گفتم چی باید سر یه نفر بیاد که همچین آرزویی بکنه! یعنی ببین چی به شما گذشته که از دیگران دعا برای نبودنتون رو میخواهید! آخرشم گفتم که درکتون میکنم. کسی که خودش بدبختی کشیده میدونه قضاوت دیگران چقد تلخ و عذاب آوره. اما بازم اگه ازمن رنجیده شدید عذر میخوام اونم خیلی زیاد. ببخشید ناراحتتون کردم. اما من وضعیت سخت و غیرقابل تحملتون رو درک میکنم و اولم منظورم همین بود اما جملاتی که نوشتم معنی دیگه ای داد. زندگی شما خیلی ناراحت کنندس. متاسفم ... چی بگم

سوء تفاهم شده!!! من که شما رو قضاوت نکردم. تازه همدردی کردم! گفتم چی باید سر یه نفر بیاد که همچین آ ...

😔😔😔شرمنده واقعا اصلا شرایط خوبی ندارم فکر کردم نوشتید درکتون نمیکنم و.. واقعا شرمنده آخه تو این سایت خیلیا این چیزا رو بهم گفتن و دل سوزوندن  واقعا معذرت میخوام

😔😔😔شرمنده واقعا اصلا شرایط خوبی ندارم فکر کردم نوشتید درکتون نمیکنم و.. واقعا شرمنده آخه تو این س ...

خواهش میکنم. شرایط شما رو درک میکنم. مرسی