hamsare_ali_aga مدیر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 عنوان غنچه های زخمی | مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 45 پست بچه ها من از شنبه نگا نکردم چیشده که دخترا تصادف کردن؟؟از اون قسمتش که ایلول با علی تو رستوران بودن ایلول خواست بره دستشویی علی گف میخواستی به کی زنگ بزنی نرو بشین میشه یه خلاصه برام بگید؟؟؟ 1397/12/14 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 قسمت آخر نبود فک کنم ی دو سه قسمتی هنوز باشه ..عروسی ایلول بگیرن بعد ،ولی دوس پسر مارال چ بیشعوره ،ب ... مرت با یکی دیگه بود؟؟
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 اون زهرا خانوم فقط رو مخ منه، يا شماهم مثل منيد؟؟؟ منم مث تو
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9890 منم مث تو اونقدري كه واسه اون زن حرص ميخورم واسه قوم شوهرم حرص نميخورم😂
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 7161 اخ تو باغچه هم نبود نیمه شبم نشون داد ک اومده تو خونه دخترا اون جمره خواب دیده بود ،و ساغر توهم زده بود ک دیده ،جسد هم همون کچله اسمش یادم نیست آها اژدر برده بود تو جنگل خاک کرده بود ... دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 7161 مرت با یکی دیگه بود؟؟ آره قسمت امروز مرت با کسی دیگه بود بیشعور ،و دافنه هم دوست پسر داشت 😫 دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9890 تازه ديروز اولين بار، عروس استانبول رو ديدم داشتم از حرص سكته ميكردم😞راه داشت ميرفتم اون آدام رو خفه ميكردم ميومدم
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 میخای واست تعریف کنم چی میشه تا اخر ولی بی مزه میشه دیگه یوتیوب باید با وی *پی* ان وارد شی نشد هرکاری کردم...اخرسر ایلول و علی ازدواج میکنن.گونی هم دخترشو خودش بزرگ میکنه جمره و سرکان چی میشن؟مارال و مرت؟؟ساغر؟
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 7161 اون زهرا خانوم فقط رو مخ منه، يا شماهم مثل منيد؟؟؟ من دوسش دارم به نظر من تنها قشنگی فیلم اینه بقیه ک هی گریه گرریع آه آه دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 آره قسمت امروز مرت با کسی دیگه بود بیشعور ،و دافنه هم دوست پسر داشت 😫 امشب قسمت اخرش پخش شد یاهنوز هست؟؟؟
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 7161 امشب قسمت اخرش پخش شد یاهنوز هست؟؟؟ نه هنوز هست قسمت آخر نبود دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
nafas1927 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 778 نشد هرکاری کردم... اخرسر ایلول و علی ازدواج میکنن.گونی هم دخترشو خودش بزرگ میکنه جمره و سرکا ... جمره ک یک طراح حرفه ای میشه ساغر و چیز خاصی نشون نمیده فقط دخترا 4تایی باهم تو خونه ای ک نریمان بهشون داده یتیم خونه میزنن
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 تازه ديروز اولين بار، عروس استانبول رو ديدم داشتم از حرص سكته ميكردم😞 راه داشت ميرفتم اون آدام رو ... من یدونه غنچه های زخمی رو میبینم یکیم عشق سیاه و سفید و میدیدم قبلش هم عشق حرف حالیش نیست و انتقام شیرین و میدیدم
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3899 جمره ک یک طراح حرفه ای میشه ساغر و چیز خاصی نشون نمیده فقط دخترا 4تایی باهم تو خونه ای ... وای این نریمان هم رو مخمه😂
آنايوردوم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 9890 من یدونه غنچه های زخمی رو میبینم یکیم عشق سیاه و سفید و میدیدم قبلش هم عشق حرف حالیش نیست و انتقام ش ... هيچكدومو نديدم جز همين غنچه ها و عشق ممنوع ديروزم كه عروس استانبول رو ديدم داشتم با شوهرم دعوا ميكردم دق دلي آدام رو سر شوهرم خالي ميكردم😂