2777
2789
منم دوسه روزه ک باهاش صحبت میکنم خیلی آروم و منطقیه....بعد براش توضیح دادم‌ک‌جدا شدم‌من....اونم‌ی را ...

😐😐😐😐یه دور براش پو رن استار باید بشی😑

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقد وحشتناک....نمیخاستم بهش بگم ک ازدواج کردم قبلااااا ولی نشد نتونستم دروغ بگم نمیدونم چم شد

ما زنا مثه همیمممم منم نتونستم دروغ بگم بهش از اول همه چیو گذاشتم کف دسش اونم کم کم خودشو اول عاشق بعدش قصد ازدواج بعدش سواستفاده الانم بی محلیم میکنه جفتگ میندازه ک من گورمو گم کنم 

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯
تو رابطه؟؟؟یعنی ازت رابطه میخواد؟؟؟ خوب مردا تیز کردن برای مطلقه ها...میگن سو استفاده و حال و هولمو ...

نه ازم رابطه ک‌نخواست میگم با کسی رابطه احساسی داشته کات کرده...اره خودمم بخاطر نگاه اقایون ب زن مطلقه نمیخاستم‌ب هیچکس بگم ک مطلقه ام ولی خب نمیدووووونم چراااا ب این گفتم خیلی هم پشیمونم ک گفتم....از بعدش میترسم ک دل ببندم بهش ولی اون دندون تیز کنه برای من

نه ازم رابطه ک‌نخواست میگم با کسی رابطه احساسی داشته کات کرده...اره خودمم بخاطر نگاه اقایون ب زن مطل ...

خخخخخخخ بشنو وباور نکنننننننننننن دور روز دیه ک گفت بیا ببینمت و دوتا تعریف دیگه دادت و بردت تو اوج ب حرفم میرسی

من ک دارم با اشک مینویسم اون هنو مستقیم نگفته نمیخامت یا برو ولی میپرسم ایندمون قبلا میگفت میام خاستگاریت الان میگه نمیدونم و بایدی در کار نی منم دیه از امروز زدم تو خط فراموش کردنش اخه دیه جواب چتامو صدتا یکی میده وبی محلی میکنه