2777
2789

صبرکن جداشب بعد عده بگذره  اونوقت با کسی آشنا شو.من یکی رو می شناختم زنش میخواست جداشه تو طی طلاق یکی رو فرستاد سر راه زنش  اونم از زنه اتو گرفت و شکایت کرد و بدون مهر و نفقه زنه ررو طلاق داد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مجردم ولی فکر میکنم بعد از جدایی باید یه مدتی صبر کرد و تنها بود تا از لحاظ احساسی متعادل شد ب ...

اره خودممم همین حس و دارم‌اصلا امادگی رابطه جدید و ندارم‌....انگاری گیر افتادم‌بهش‌نمیتونم‌بگم نه

باش عزیزم‌میخونم

منم مثه تو توتل از رو عکس پروفایلم ب خودش عاشقم شد بعد من ی سال بلاکش گذاشتم تا بعد ایکه جداشدم بخاطر تنهایی کم کم بهش وابسته واونم قول ازدواج داد وازم سواستفاده کرد

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯
گفت که گفت تازه مگه از یکی از جنس همون زخم شمشیر نخوردی تو خودتوالان باید بهتر ازون بفهمی تو زندگی ...

اره دقیقااااا....ی جورایی از تنهایی رفتم‌سمتش...ولی وقتی باهاشم‌ب شوهرم‌فکر نمیکنمممم اصلا

اول جدا شو و بگذار یه مدت بگذره بعد تصمیم به ازدواج و اشنایی بگیر چون اولا الان که جدا نشدی هنوز دوم ...

نه اصلااا ب ازدواج تا چند سال فکر نمیکنم....اینم گفت ازدواج گفتم‌نه فقط دوستی معمولی

اره خودممم همین حس و دارم‌اصلا امادگی رابطه جدید و ندارم‌....انگاری گیر افتادم‌بهش‌نمیتونم‌بگم نه

عزیزم فکر میکنم تو این شرایط خانم ها حس شما رو پیدا میکنن چو به هر حال از لحاظ عاطفی آسیب دیدن ولی سعی کن با حست مبارزه کنی یکم تنها باشی و رابطه تو با خدا عمیق تر و بهتر کنی و ان شاالله بعدش خدا یه ادم خوب وارد زندگیت کنه.از طرفی ممکنه بعضی ها از ترس از دست دادن کیس مناسب عجله کنن .ولی یکم با خودت خلوت کن.حتما شما لایق بهترین هایی

بسم الله الرحمن الرحیم
منم دوسه روزه ک باهاش صحبت میکنم خیلی آروم و منطقیه....بعد براش توضیح دادم‌ک‌جدا شدم‌من....اونم‌ی را ...

تو رابطه؟؟؟یعنی ازت رابطه میخواد؟؟؟

خوب مردا تیز کردن برای مطلقه ها...میگن سو استفاده و حال و هولمو کنم بعد ولش کنم

در ضمن چه لزومی داره جار بزنی مطلقه هستی

دوست من مطلقه بود اما به هیشکی نمیگفت

پسرهایی که بهش ابراز علاقه میکردن رو محک میزد و اگر مناسب نبودن سریع کات میکرد...فقط به یک نفر گفت که جدا شده اونم بعد از دو سال...چون پسر اصرار شدید برای خواستگاری داشت...بعدش که دوستم واقعیت رو گفت از پسر خواست خوب فکرهاشو کنه و اگر میخواد بیاد خواستگاری

پسر هم در جوابش گفت:تو این دو سال دختر از تو موقرتر و سنگین تر ندیدم...کدوم دختر مجردی رو میتونم پیدا کنم که مثل تو باشه

و اومد خواستگاری...و خان.واده پسر هم با اغوش باز دوست منو خواستن

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
نه اصلااا ب ازدواج تا چند سال فکر نمیکنم....اینم گفت ازدواج گفتم‌نه فقط دوستی معمولی

مراقب باش توی دوستی های معمولی مردان قصدشون  سو استفاده هست 

من خودم ۱۳ سال هست که جدا شدم 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
منم مثه تو توتل از رو عکس پروفایلم ب خودش عاشقم شد بعد من ی سال بلاکش گذاشتم تا بعد ایکه جداشدم بخاط ...

وای چقد وحشتناک....نمیخاستم بهش بگم ک ازدواج کردم قبلااااا ولی نشد نتونستم دروغ بگم نمیدونم چم شد