2777
2789
عنوان

قرض..

120 بازدید | 15 پست

سلام من اصلا دوس ندارم به کسی لباس قرض بدم یا از کسی لباس بگیرم بدم میاد واقعا...

تا حالام 100بار غیر مستقیم و مستقیم نشون دادم 

جاریام از هم میگیرن عادتشونه خدا رو شکر من سایزم از همه کمتره بهشون نمیخوره الان ک باردارم سایزم زیاد شده یکی از جاریام میره باشگاه شده سایز قبلی من الان اومد دوتا از لباسامو برد واقعا دوس ندارم😑اصلانم امانت داره خوبی نیس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دوست نداری نمیدی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم هروقت ازت خواستن راحت بگو دادم به دوستم دادم به خواهرم کلا خوشش اومد

دوبار اینارو بگی میفهمن داری دروغ میگی و خوشت نمیاد به کسی بدی والسلام حق مشاوره من واریز به حساب لدفا

جز اینکه رک وایسی بگی بدت میاد و نمیدی و اونا هم از دستت برنجن و قهر کنن راه حل دیکه ای بنظر من نداری.

البته دیگه شدت قهر و جنجال بعد از زدن این حرفت توسط جاریاتو نمیدونم دیگه.

عزیزم هروقت ازت خواستن راحت بگو دادم به دوستم دادم به خواهرم کلا خوشش اومد دوبار اینارو بگی میفهمن ...

😅😅😅چسب

بابا خواهر ندارم😃😂

بگه بگو دوس ندارم کسی لباسمو بپوشه ناراحت میشه ؟ خب بشه ولی یاد میگیره دیگه نگه والا 

امیدوارم سالم برگردونه  فقط

دوس دارم بفهمن ولی نمیفهمن  واقع😣آخه لباس ک قرضی نیس

😅😅😅چسب بابا خواهر ندارم😃😂

بگو دوستم خب یا بگو ای وای پوشیده بودم مثلا فلان چیز ریخت روش با فلان مایع شستم خراب شد انداختم دور

منظورم اینه که اگه واقعا نمیتونی رک بگی مجبوری دروغ پرواضح بگی که بفهمن و دیگه ازت نگیرن

ولی اگه من جات باشم میگم شوهرم خوشش نمیاد لباسامو که چیزای شخصین بدم به کسی یابگو ناراحت میشه میگه من واست خریدم میخوام فقط تو بپوشی

بگو دوستم خب یا بگو ای وای پوشیده بودم مثلا فلان چیز ریخت روش با فلان مایع شستم خراب شد انداختم دور ...

اتفاقا همسرم یبار گفت بدم میاد لباستو نده به کسی دید خودمم دوس ندارم 

ولی اینم نگفتم باز😑

اتفاقا همسرم یبار گفت بدم میاد لباستو نده به کسی دید خودمم دوس ندارم  ولی اینم نگفتم باز😑

عزیزم وقتی ادما سر موضوعی خسته میشن حالا هرموضوعی اون وقته تصمیم راسخ بگیرن و اکثراوقات هم همین اتفاق میفته اگه ازاین مسئله خسته شدی پس خودت باید این موضوع رو حل کنی

حالا من سرلوازم ارایشام حساسم یادمه دوران دانشگاه تو دستشویی بودیم و داشتیم تجدیدارایش میکردیم یه دفعه دوستم اومد ریملو برداشت شروع به زدن

منو میکی

انگاری یه خیس داغ زدن بهم بقدری عصبانی شدم که نگو

کلا دعوامون شد و قهر