2777
2789
عنوان

کار در منزل

191 بازدید | 3 پست

حقوق ثابت ۱۲۰۰ و پورسانت

nahid: ❄: سلام عزیزم نحوه ی عمل کرد انجمن و وظایف اپراتور👆👆👆 فقیه: #استخدام #توضیحات طرح حامی از انجمن صنفی کارگری و بازاریابان داره اجرا میشه طرح کاربری و اپراتوری شبکه های اجتماعی، در رابطه با تولیدکنندگان و فروشگاهها و مصرف کنندگان کالاهای مختلف در سراسر کشوره که تا پایان امسال ثبت نام داره برای سال جدید هم شروع بکار میکنه، از ماه اول با حقوق پایه 1/200/000 تومان شروع میشه و با اضافه کاری به بیش از 3/000/000 تومان هم میرسه که با روزانه 3 ساعت کار ، انجام میشه. از ماه سوم هم بیمه تأمین اجتماعی داره و رسمی میشه، با مزایای دیگه... محدودیت سنی و تحصیلی نداره ظرفیت هم محدود نیست ، خیلیها میتونن ثبت نام بکنن، هزینه ای هم نداره، پیر و جوان، آقا و خانم، شاغل و بیکار، دانشجو و سرباز، خانه دار، بازنشسته، پاره وقت و تمام وقت، .... باتوجه به ورود بیشماری از تولید کنندگان و توزیع کنندگان و فروشگاهها و مشاغل خانگی و بازاریابان و مصرف کننذگان در طرح حامی از سراسر کشور، طرح استخدام کاربر و اپراتور طرح حامی هم برای اینکه تمام این مشاغل و افراد بر اساس نیازهاشون به هم مرتبط بشن ، ، شروع شده و روزبروز در حال افزایش هست و تا اطلاع ثانوی هم ادامه داره... از صفحه ثبت نام و دریافت کد رهگیری اسکرین شات و ذخیره داشته باشین، از طریق سامانه پیامکی طرح حامی، بصورت گام به گام اطلاع رسانی میشه که چکار باید کرد. وارد لینک بشید و اونحا راهنمایی میشید برای ثبت نام http://hamifgs.ir/porsesh/2737.php نحوه ی عمل کرد انجمن و وظایف اپراتور👆👆👆

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/