2777
2789
عنوان

باروری

118 بازدید | 14 پست

سلام خانما امروز خیلی حالم خوبه بعد از مدتها دکتر رفتن و دارو خوردن سونو که انجام دادم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدانم خیلی بهتر شده و رو به بهبوده امکان بارداریم زیاد شده خانما دعا بی تاثییر نیست من واقعا اینارو نه از دکتر و دارو بلکه از مادر فاطمه زهرا(س) دارم مطمئنم بزودی خبرای بهتری میشنوم ان شالله 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

انشاءالله عزیزم هر چه زودتر به خواسته دلت می رسی

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

مبارك باشه عزيزم❤️❤️🌹

نور چشمم هميشه به يادتم 💔❤️                                            اين مجسمه زيبا (عكس پروفايلم) براي احترام به مادرانيست كه كودك خود را از دست داده اند، با عنوان " كودكي كه هرگز زاده نشد"👶🏻🍂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله عزیزم هر چه زودتر به خواسته دلت می رسی

ممنونم ان شالله نینی توهم صحیح وسالم بدنیا بیاد🙏

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
چیکارکردی بهتر شدی منم تنبلی دارم دلم نی نی میخاد

ورزش میکنم وزنم اوردم پایین و دارو متفورمین و آگنوگل مصرف میکنم شبا هم گیاه رازیانه پنج انگشت و دارچین و زنجبیل دم میکنم با عسل میخورم 

تمها چیزی ک میتونه به بارداریت کمک کنه ورزش هست فقط

اره دارم ورزش میکنم

مبارك باشه عزيزم❤️❤️🌹

ممنونم 😘😘😍

اره دارم ورزش میکنم

من دو سال درگیرش بودم تموم امپولای قوی و داروهای قوی هم استفاده کردم..فقط ورزش و کم کردن وزن مشکلمو حل کرد

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
همشو قاطی میکنی دم میکنی؟؟؟؟مثل چایی یعنی دم کردنش

همشو اسیاب کردم و باهم قاطی کردم شبی یه قاشق مربا خوری داخل یه لیوان اب جوش میریزم ۱۰ دقبقه میزارم دم بکشه و صافش میکنم با یه قاشق مربا خوری عسل قاطب میکنم میخورم

من دو سال درگیرش بودم تموم امپولای قوی و داروهای قوی هم استفاده کردم..فقط ورزش و کم کردن وزن مشکلمو ...

منم خیلی ورزش میکنم دارو هم تا دلت بخواد مصرف کردم جوری که از داروها ناامید شدم ولی حالا خداروشکر خیلی بهترم و به نظر من تاثیر دعاست و البته تلاش خودم

امیدوارم خیلی زود خبر مادر شدنت رو بهمون بدی

ان شالله همچنین شما 🙏🙏😍