2777
2789
عنوان

ولخرجی شوهر

320 بازدید | 16 پست

سلام خوبین؟؟شوهرم ولخرجه چه کنم؟؟؟خودمون هیچی نداریم ولی هر کی رو میندازه پول میخاد بهش میده من اعصابم خرابه چیکار کنم هر روز سرم درد میکنه نمیتونم دیگه تحمل کنم.فقط قرض قرض قرض خدایا چیکار کنم 

خودتون احتياج داشته باشين بده يكي ديگه اسمش بي فكريه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه همه از ما زدن جلو از نظر مالی ما هیچی نداریم هیچی ولی بازم قرض میده من طلا هامو فروختم وام برداشتیم خونه بخریم ولی دیدم کل پول رو قرض داده به برادرش خیلی سخته خیلی...

مثله شوهر منه .همه مدیریتا رو به عهده بگیر .من یک ماهه مدیریت خونه رو به عهده گرفتم کلی پس انداز کردم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
اخه همه از ما زدن جلو از نظر مالی ما هیچی نداریم هیچی ولی بازم قرض میده من طلا هامو فروختم وام برداش ...

من بودم آتیشش میزدم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

والا ادم های لوتی صفت دوست ندارنددست ردبه سینه دیگران بزنندومتاسفانه یه عده هم از این خصلت جوانمردانه سوء استفاده می کنند.

البته شوهرتون بایدیادبگیره که دربذل وبخشش حدرا رعایت کنه ودراصل اولویت خانواده است وبعد از خانواده فامیل وبعددوست ورفیق.

منم شوهرم ولخرجه از اول زندگی دارم سعی میکنم درستش کنم ولی یه مدت کوتاه درست میشه ولی بعد دوباره همون ولخرجیا حتی پیش روانشناسم فرستادمش مشکل از دوران کودکیشه 

من که کم اوردم 

خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای زندگیم ، خودت فندق توی دلم رو حفظش کن❤❤❤
گلم براش انقدر خرج بتراش که دیگه پولی براش نمونه

بازم میده اصلا نه نمیتونه بیاره همه شناختن اخلاقشو فقط پول میخان پارسال پسر داییش ۲۰ میلیون گرفت بزنه به یه کاری که اونم کارش نگرفت و ضرر کرد پول ما رو نداد شوهرم هیچی نگفت الان داره زندگیشو میکنه 

مرض اعصاب گرفتم من نمیتونم کنترل کنم خودمو هر روز دعوا داریم سر این موضوع پولاشو نمیده دست من که مدیریت کنم.یه راه کار برا من بگید دارم از بین میرم مریضم نمیتونم تحمل کنم به فکر آینده خودمون و بچمون نیست

تپش قلب دارم به خدا