2777
2789
عنوان

بتا پایین

138 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من ۳۰ دی ماه آخرین پریودم بود و از ۲۴ بهمن جلوگیری نداشتم ک منجر ب بارداری شد ۴ روز پیش از بتا دادم ۱۳۰ بود امروز رفتم دکتر گفت دوباره باید از بدی ک رفتم دادم ولی جوابش نیومده خیلی نگرانم خونریزی و لکه بینی هم ندارم.به نظرتون مشکل از کجاس؟

لقاحت تازه گرفته بخاطراون پایینه بتات.

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالم راحت باشه؟ آخه دکتره تاریخ آخرین پریودم و پرسید نپرسید ک آخه از کی جلوگیری نداشتی خیلی ترسیدم

اره بابامطمن باش گلم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
خیالم راحت باشه؟ آخه دکتره تاریخ آخرین پریودم و پرسید نپرسید ک آخه از کی جلوگیری نداشتی خیلی ترسیدم

چندروزازموعدت گذشت؟من سه روزتاخیرداشتم رفتم ازدادم بتام شد139،دوروزبعدش رفتم شد1118عزیزم 

تقریبا ده روز ولی من کلا پریودیم تا منظمه ۱۳۰ بود

لقاحت دیرگرفته گرفته،چندروزدیگه برو عددبتا دوبرابرمیشه

لقاحت دیرگرفته گرفته،چندروزدیگه برو عددبتا دوبرابرمیشه

الان سه روز از آزمایش قبلیم گذشته دوباره امروز از دادم جوابش تا شب آماده میشه.توو بارداری دعا کن مشکلی نباشه😔