2821
2789
عنوان

اپیلاسیون

154 بازدید | 14 پست

کیا کل بدنشونا اپیلاسیون میکن

تعداد رای : 13
نظرسنجی
اپیلاسیون میکنم
6
46%
اپیلاسیون نمیکنم
7
53%
به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگما خانوما شما برای اون ماحیه خجالتتون نمیاد؟  من.میخوام بذم ولی واقعا خجالتم میاد  بع ...

نه چ خجالتی ی بار بری خجالتت میریزه ماهی ی بار‌میرم ۵۰ 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من سختمه  درد داره خیلی؟  کل بدن 50؟  موها کم میشه یا از حالت زبر در میاد؟

من ۴ ساله میرم موهام نازک شده و بعضی جاها مث بالای پام و رو دستم دیگه در نمیاد .قبلش خیلی پر مو بودم .

اگه دردت اومد میتونی پماد زایلاپی بزنی .اره کل بدن ۵۰ 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
کدوم شهری؟یک ماه هیچی واقعا در نمیاد؟ خیلی درد داره ؟ببخش زیاده سوالام

کم کم در میاد ی هفته اول کامل صاف و صوف بی مو .

من اصلا  ندارم ...بار اول فقط درد  داشتم اونم بخاطر ارایشگر ناشی بود نوع کشیدنش خیلی تو درد مهمه الان اصلا درد ندارم .

کدوم شهری ک ۵۰ کل بدنه؟

اکثر شهرا همینه. من هم تبریز رفتم هم ساری