بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگما خانوما شما برای اون ماحیه خجالتتون نمیاد؟ من.میخوام بذم ولی واقعا خجالتم میاد بع ...
نه چ خجالتی ی بار بری خجالتت میریزه ماهی ی بارمیرم ۵۰
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من سختمه درد داره خیلی؟ کل بدن 50؟ موها کم میشه یا از حالت زبر در میاد؟
من ۴ ساله میرم موهام نازک شده و بعضی جاها مث بالای پام و رو دستم دیگه در نمیاد .قبلش خیلی پر مو بودم .
اگه دردت اومد میتونی پماد زایلاپی بزنی .اره کل بدن ۵۰
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
کدوم شهری؟یک ماه هیچی واقعا در نمیاد؟ خیلی درد داره ؟ببخش زیاده سوالام
کم کم در میاد ی هفته اول کامل صاف و صوف بی مو .
من اصلا ندارم ...بار اول فقط درد داشتم اونم بخاطر ارایشگر ناشی بود نوع کشیدنش خیلی تو درد مهمه الان اصلا درد ندارم .