2777
2789
نوره بزن بعد 5 بار استفاده موهاشو نازک میکنه و همه رو میبره

نوره بوش خوبه؟؟یه بار تیزبر بود چی بود نمیدونم بوی فاضلاب میداد کل خونه بو گرفت...

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

عزیزم پودر های الان بدرد نمیخوره پودر باید ابی و بوی خیلی بدی بده اصله  و حداقل ۱۰ دقیقه باشه با اب ولرم و بدنت خشک باشه استفاده کنی و خیلی سفت یا شل نشه.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه من همون اندازه ژیلیت ،چقدرم زود در میاد،ژیلت میزنم دو روز بد جوانه میزنه😂😂😂😂 ای کاش مو سرم ...

موم هم درد داره هم زیر پوستی درمیاد هم مویرگام میزنه بیرون میترسم

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
عزیزم پودر های الان بدرد نمیخوره پودر باید ابی و بوی خیلی بدی بده اصله  و حداقل ۱۰ دقیقه باشه ب ...

عطاری های معتبر دارن طلاییشم من گرفتم یبار که از همش عالی تر بود 

اگه اطرافتون ندارن دستور تهیش تو نت هست خیلی هم راحته

برای جای حساس چی...موم خیلی درد داره تازه ادم خودش نمیتونه انجام بده چون باید پوستتو بکشی...نمیشه... ...

نه بابا جای حساس هم پودر ک اکثرا ناموفقم مجبورم ژیلت استفاده کنم🙈🙈 ولی زن داداشام کلا برای جای حساس هم موم استفاده میکنن میگن قلق داره یاد،بپیری خودت می تونی ولی خیلییییی راضین میگن بد،از چهار پنج جلسه استفاده دیگه مو در نمیاد مثل کرک در میاد😊

خدایا شکرت ،بخاطر همه چی ،ببخش ک بنده خوبی برات نیستم😔
با اب داغ قاطی کن ن خیلی سفت ن خیلی ابکی.بدنتم باید خشک باشه بزن ده دقیقه بشین بعدش ترتمیز تحویل بگی ...

چقد طول میکشه مو رشد کنه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
چقد طول میکشه مو رشد کنه

واس منک هم دیر در میاد هم موها نازک و نرم شده خیلی از تیغو ژیلت بهتره.حالا زمان دقیقشو  ک نمیدونم 

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
نه بابا جای حساس هم پودر ک اکثرا ناموفقم مجبورم ژیلت استفاده کنم🙈🙈 ولی زن داداشام کلا برای جای حسا ...

اره موم میگن مثل کرک میکنه

همون قلقش مهمه دیگه...

ژیلت منم استفاده میکنم اما پوست تیره میشه..اصن خوب نیست...

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
واس منک هم دیر در میاد هم موها نازک و نرم شده خیلی از تیغو ژیلت بهتره.حالا زمان دقیقشو  ک نمیدو ...

من الان دو سه باره استفاده میکنم واقعا تاثیر شو دیدم فکر کنم به مرور سرعت رشدشم کمتر میشه

نه نوره دقیقا همین بو بده هس بوی بدش کلی مفیده

ای وای اینم بو داره؟؟

مرسی از راهنماییت

من الان دو سه باره استفاده میکنم واقعا تاثیر شو دیدم فکر کنم به مرور سرعت رشدشم کمتر میشه

اره منک کاملا راضیم نزدیکه دوساله اصلا ژیلت استفاده نکردم فقط موبر.اولش کرم موبر گرفتم بعدم پودر موبر دپی.حالا همین تیزبر ی واجبی میزنم عالیه.مخصوصا بعد اصلاح ک نرمه نرم میشه😆😆

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
اره منک کاملا راضیم نزدیکه دوساله اصلا ژیلت استفاده نکردم فقط موبر.اولش کرم موبر گرفتم بعدم پودر موب ...

نوره بزن که واست مفیدم باشه دربارش نت سرچ کن