2777
2789

واییی منمـ همیشه با پودر موبر مشکل دارم یا سفت میشه یا شل میشه هیچ وقت موفق نشدم کامل و تمیز نتیجه بگیرم 😂 ولی خدا رو شکر با موم این مشکلو ندارم و عالیه ،اپلیدی هم میکنم یه طرف پاهام موهاش زیر پوستی درمیاد 😭 ولی موم خیلی خوبه ،یعنی رو پوست من خوب جواب میده 

البته من شنیدم این پودر هااا خوب و بد،داره شاید مارک خوب استفاده نکردی 

خدایا شکرت ،بخاطر همه چی ،ببخش ک بنده خوبی برات نیستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگ ده دقیقه بذاری ک مویی نمیمونه..والا من ب ده دقیقه هم نمیرسه میشورم هیجی نمیمونه اصلا.خیلی خوبه واجبی

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
واییی منمـ همیشه با پودر موبر مشکل دارم یا سفت میشه یا شل میشه هیچ وقت موفق نشدم کامل و تمیز نتیجه ب ...

وای اپیلیدی من زدم پاهام شد پر از لک بخاطر مو زیرپوستی😭😭😭😭😭😭😭

واییی منمـ همیشه با پودر موبر مشکل دارم یا سفت میشه یا شل میشه هیچ وقت موفق نشدم کامل و تمیز نتیجه ب ...

برای جای حساس چی...موم خیلی درد داره تازه ادم خودش نمیتونه انجام بده چون باید پوستتو بکشی...نمیشه...

پودر موبر هم که اصلا تاثیر نداره 

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
باید بدن خشک باشه پودر با اب جوش مخلوط بشه مثل ماست چکیده من از این شیمیایی ها جواب نگرفتم اما نور ...

فاقا برعکس هرچی بدن مدت بیشتری خیس شده باشه بهتره

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
باید بدن خشک باشه پودر با اب جوش مخلوط بشه مثل ماست چکیده من از این شیمیایی ها جواب نگرفتم اما نور ...

منم همیشه واجبی استفاده میکنم الان سه چهار سالی میشه خیلی عاالیه

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من
برای جای حساس چی...موم خیلی درد داره تازه ادم خودش نمیتونه انجام بده چون باید پوستتو بکشی...نمیشه... ...

نوره بزن

بعد 5 بار استفاده موهاشو نازک میکنه و همه رو میبره

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
بچه ها مال شما هم اندازه مدت زمان ژیلت در میاد یا دیر تر؟

واسه من همون اندازه ژیلیت ،چقدرم زود در میاد،ژیلت میزنم دو روز بد جوانه میزنه😂😂😂😂 ای کاش مو سرم ب این شدت رشد داشت و زیاد بود😂 ولی با موم تا دو هفته راحتم

خدایا شکرت ،بخاطر همه چی ،ببخش ک بنده خوبی برات نیستم😔