2789
عنوان

چابهار

151 بازدید | 9 پست

سلام.چابهار برا زندگی چطوره؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بستگی داره کجای چابهاروباچه امکاناتی؟خوده چابهار ازنظرمنطقه آزاد داشتن وبازارهای بزرگ خیلی خوبه،اماشهرهای کوچیکش نه،واینکه گرماش آدموکلافه میکنه،مخصوصااگه مثل من متعلق به منطقه ی سردسیرباشی،البته مردمشم خیلی خیلی خوبن

الله اکبر❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پارسال دو روز رفتم واااای خیلی بده خیلی تمیز نیست امکانات نداره و..... مجبوری بری؟

کار شوهرمو انتقال دادن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بستگی داره کجای چابهاروباچه امکاناتی؟خوده چابهار ازنظرمنطقه آزاد داشتن وبازارهای بزرگ خیلی خوبه،اماش ...

مال اردبیلم ولی ۶ساله ساکن بندرعباسم با ابوهواش مشکلی ندارم چون نزدیک بندره من با امکاناتاش امنیتش مشکل دهرم خودم دوبار رفتم اصلا خوشم نیومده

ماپارسال عید رفتیم رطوبت و گرماش خیلیه اذیت میشی من اولش ک واردشدیم احساس خفگی میکردم

خودم ساکن بندرعباسم آب وهواش نزدیک همه با ابو هواش مشکلی ندارم با خود شهرش مشکل دارم

بستگی داره کجای چابهاروباچه امکاناتی؟خوده چابهار ازنظرمنطقه آزاد داشتن وبازارهای بزرگ خیلی خوبه،اماش ...

خود چابهار منطقه آزادش.ولی من با منطقه آزادشم مشکل دارم