2777
2789
عنوان

دلم گرفته😥

315 بازدید | 26 پست

من این ماه دارو مصرف کردم برا بارداری و دوتا تخمک بالغ داشتم hcg زدم تا آزادشه دوروز بعدش رفتم سونو یکیش آزاد شده بود ۳ بارم اقدام رفتم

ولی میدونم حامله نشدم دلم خیلی گرفته

امروز یک هفته است از تخمک گذاریم میگذره

دمای بدنم رو هرروز میگرفتم امروز گرفتم اومده بود رو ۳۶.۵ تا دیروز نزدیک ۳۷ بود

خیلی دلم گرفته😥

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی نیست☹

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
ناامید نباش عزیزدلم  چند وقته اقدامی؟

۴ سال

عزیزم ربطی به دمای بدن نداره علائم هرکس واسع حاملگی یه جوره...پس توکلت به خدا بسپار به خودش اگه داد ...

آخه من قبل از پریود رحمم غرغر میکنه از داخل 

چند روزه همین جوریه

از من به تو نصیحت استرس نداشته باشی زودتر جواب میگیری 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
خیلی زوده عزیزم برا نا امیدی. به دمای بدن هیچ ربطی نداره. صبر کن . صبر کن. صبر کن. ایشالا خدا بهت یه ...

عزیززززم