2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ا شما زایمان کردی؟ الان بچت چند وقتشه تودستگاه رفت توضیح میدی عزیزم من خیلی نگرانم منم iugrخفیفم

الان سه سالشه

خیلی سخت بود. دستگاه گوارشش کامل نبود همش گریه میکرد و دل درد و کولیک و دارو

تا دو سال هم همش میاورد بالا

ولی خدا رو شکر تو دستگاه نرفت

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
تغذیت خوب بود من از50رسیدم 62اما بچم چرا انقد کوچیکه ؟ شما ویار داشتی اوایل بارداری؟شدیدبود؟

تغذیه م خوب بود ولی میگم علتشو نفهمیدیم. دکتر گفت بعضیا اینجوری میشن دیگه. من که از۶۲کیلو شدم ۸۶ کیلو

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
تغذیه م خوب بود ولی میگم علتشو نفهمیدیم. دکتر گفت بعضیا اینجوری میشن دیگه. من که از۶۲کیلو شدم ۸۶ کیل ...

میگن تا 38هفته بتونن نگهش دارن اما تمام برنامه هام خراب شد 

باید سزارین کنم میگن نمیشه طبیعی

دختر من هم iugr بود ، هفته ۳۶ با وزن ۲۴۰۰ ب دنیا اومد خدا رو شکر مشکلی نداشت فقط زردی گرفت و تب داشت ک مجبور شدیم به پیشنهاد دکتر شیر خشک بهش بدیم ک آب بدنش جبران شه و وزن بگیره

الان دومی باردارم دکتر از ابتدا بهم قرص آسپرین داده ، میگه ب خاطر اینکه خونرسانی به جنین خوب صورت نگرفته این مشکل پیش اومده ، 

خدا کنه وزن این یکی خوب باشه 

تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم
چیشد عزیزم یکم توضیح میدی من خیلی نگرانم

تو هفته 27متوجه شدم .صدک رشدش 10درصد بود .

هر هفته سونو میشدم.

تو هفته 33 یهو رشد خیلی خوبی کرد.ولی به خاطر سوراخ شدم کیسه آب تو هفته 35ختم بارداری دادن.

8ساعت تو دستگاه بود.

دور شکمش 4هفته از سن بارداری عقب بود.

رژیم پروتیین گرفتم.نمیدونم اون باعث شد رشدش نرمال شه یا نه