2777
2789

11 تغابن:

ﻫﻴﭻ ﻣﺼﻴﺒﺘﻰ ﺭﺥ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﺪ ﻣﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﺧﺪﺍ! ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻗﻠﺒﺶ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ  ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻫﺮ ﭼﻴﺰ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ!

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَٰلِكَ فَلْيَفْرَحُوا هُوَ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ

بگو: «به فضل و رحمت خدا باید خوشحال شوند؛ که این، از تمام آنچه گردآوری کرده‌اند، بهتر است!»

سوره يونس آیه ٥٨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوره منافقون آیه 9

🔹يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ عَن ذِكْرِ اللَّهِ وَمَن يَفْعَلْ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ

اى كسانی كه ایمان آورده‏ اید! اموال و اولادتان شما را از یاد خدا غافل نسازد و كسانى كه چنین كنند، آنان همان زیانكارانند.

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

11 تغابن: ﻫﻴﭻ ﻣﺼﻴﺒﺘﻰ ﺭﺥ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﺪ ﻣﮕﺮ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﺧﺪﺍ! ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻗﻠﺒﺶ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻣﻰ ...

چقدر قشنگ.مرسی عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الأنفال 2

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ

ﻣﻮﻣﻨﺎﻥ، ﺗﻨﻬﺎ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻫﺮﮔﺎﻩ ﻧﺎم ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺩﻩ ﺷﻮﺩ، ﺩﻟﻬﺎﺷﺎﻥ ﺗﺮﺳﺎﻥ ﻣﻴﮕﺮﺩﺩ  ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺍﻭ ﺑﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ، ﺍﻳﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﻓﺰﻭﻧﺘﺮ ﻣﻰ ﮔﺮﺩﺩ  ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ ﺗﻮﻛﻞ ﺩﺍﺭﻧﺪ. 

إبراهيم3

الَّذِينَ يَسْتَحِبُّونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا عَلَى الْآخِرَةِ وَيَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا أُولَٰئِكَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ

ﻫﻤﺎﻧﻬﺎ ﻛﻪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﺧﺮﺕ ﺗﺮﺟﻴﺢ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ  ﻭ (ﻣﺮﺩم ﺭﺍ) ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ  ﻭ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺭﺍﻩ ﺣﻖ ﺭﺍ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺳﺎﺯﻧﺪ  ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﮔﻤﺮﺍﻫﻰ ﺩﻭﺭﻯ ﻫﺴﺘﻨﺪ! 

سوره منافقون آیه 9 🔹يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَو ...

خدایا مامان من ب اولادش خیلی توجه داره بیش از حد هرچیم میگم اخرش ناراحت میشه میگههه بچههامم نمیتونم ولشون کنم

خدایااااا وامانمو دوس داشته باش 

آیا در قیامت فقط بهشت و جهنم هست یا جای دیگه ای هم وجود داره؟یه منطقه دیگه هم هست بین بهشت و جهنم به اسم "اعراف"

که خداوند درقرآن کریم میفرمایند

الأعراف
وَبَيْنَهُمَا حِجَابٌ وَعَلَى الْأَعْرَافِ رِجَالٌ يَعْرِفُونَ كُلًّا بِسِيمَاهُمْ وَنَادَوْا أَصْحَابَ الْجَنَّةِ أَن سَلَامٌ عَلَيْكُمْ لَمْ يَدْخُلُوهَا وَهُمْ يَطْمَعُونَ
) ﻭ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺁﻥ ﺩﻭ [= ﺑﻬﺸﺘﻴﺎﻥ ﻭ ﺩﻭﺯﺧﻴﺎﻥ ]، ﺣﺠﺎﺑﻰ ﺍﺳﺖ  ﻭ ﺑﺮ  ﺍﻋﺮﺍﻑ  ﻣﺮﺩﺍﻧﻰ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻫﺮ ﻳﻚ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﻣﻰ ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ  ﻭ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺘﻴﺎﻥ ﺻﺪﺍ ﻣﻰ ﺯﻧﻨﺪ ﻛﻪ:  ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺩ!  ﺍﻣﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﻧﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﺍﻣﻴﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ. (46

الأعراف 17

ثُمَّ لَآتِيَنَّهُم مِّن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَيْمَانِهِمْ وَعَن شَمَائِلِهِمْ وَلَا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ

) ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﺭﻭ ﻭ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ، ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺭﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﭼﭗ ﺁﻧﻬﺎ، ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻏﺸﺎﻥ ﻣﻰ ﺭﻭم  ﻭ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺷﻜﺮﮔﺰﺍﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻰ ﻳﺎﻓﺖ!