2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 44 پست
محیا که خیلی قدیمیه..اسم با الف زیاد هست آنیسا..آناهیتا.آوینا.آترینا و..‌

اینارو شوهرم دوست نداره میگه خیلی سوسولیه 😂😂😂خلاصه تا اسم بزاریم من و میکشه.خودش که از روز سونو که مشخص شد جنسیت با پسرم دو تایی آوا صداش میزنن .شوهرم میگه خدایی فقط امیر و آوا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از ک میخوای کارن هم قشنگه

من از ک نمیخام هر چی باشه اون خانمه گفت کامیار وکامران دوست دارم من فرقی نداره چی اولش باشه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
اینارو شوهرم دوست نداره میگه خیلی سوسولیه 😂😂😂خلاصه تا اسم بزاریم من و میکشه.خودش که از روز سونو ک ...

راست میگه قشنگه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

پس من چی کار کنم😩😩😩😩پارسا وآرش هم دوست دارم میگن قدیمیه

ماهم سر اسم پسرم دودليم  شوهرم ميگه كامران و من ميگم كاميار بهتره  اما مادرشوهرمينا ميگن ...

کیان بهتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

دانیال قشنگه منم اسم دوقلوهامو گذاشتم ارغوان  ارسلان همه خوششون اومد الی خانواده همسرم که میگن بذار مرسانا و مرصاد ولی من اسم های جدید خوشم نمیاددبع دلم نمیشینه دیگه دیدن من اسم ها رو عوض نمیکنم اونام دیگه هیچی نمیگن مهم اینه که خودتو و شوهرت به دلتون بشینه

مامان دوقلوها هستم😍😍
دانیال قشنگه منم اسم دوقلوهامو گذاشتم ارغوان  ارسلان همه خوششون اومد الی خانواده همسرم که میگن ...

ارغوان ک خیلی قشنگه منم ارسلان دوست دارم دوتاشم خوبه

همه اومدن نظر دادن برا کامیار وکیان برا اون خانمه😠😠😠😠

اسم پوریا و پارسا هم قشنگه خدایی

دوتاشم نظر من بود