2777
2789
عنوان

اسم پسر

418 بازدید | 44 پست

بچه ها اسم دانیال اننتخاب کردیم برا پسرمون هنوز دنیا نیومده ب نظرتون قدیمی نشده خیلی سخته اسم انتخاب کنی 😭😭

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

ماهم سر اسم پسرم دودليم 

شوهرم ميگه كامران و من ميگم كاميار بهتره 

اما مادرشوهرمينا ميگن كيان

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم سر اسم پسرم دودليم  شوهرم ميگه كامران و من ميگم كاميار بهتره  اما مادرشوهرمينا ميگن ...

کامیار قشنگه کیان هم ک همه میزارن اما قشنگه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
کیان👍

كيان از نظر شوهر من تكراريه 

ولي منم كيان دوست دارم

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

دانیال خیلی قشنگه...اسمایی که الان مد شده تا هفت هشت سال دیگه تکراری و زیاد و کسل کننده میشه...اما اسمای با ابهتی که از قبل هم بوده همچنان پابرجا میمونن

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
کامیار قشنگه کیان هم ک همه میزارن اما قشنگه

كاميار اره اسمي هست كه از كامران بهتره

ماهم سر اسم پسرم دودليم  شوهرم ميگه كامران و من ميگم كاميار بهتره  اما مادرشوهرمينا ميگن ...

کیان

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
به نظرم فقط خودت و همسرت با هم توافق کنید اسمی که از ته دل راضی باشید. لازم.نیست تا موقع زایمان هم ب ...

مرسی عزیزم راست میگی وقتی میپرسن اسم انتخاب کردی میگی بدتر دول ات میکنن