2777
2789
عنوان

عدالت خدا

269 بازدید | 11 پست

ببخشید دوستان میدونم خیلی تاپیک میزنم ولی چیزهایی که تو این 4ماه کشیدم خیلی اذیتم کرد و چند سال از عمرم و عقب انداخت پس عدالت خدا کو میگن چوب خدا صدا نداره پس کجاست چرا شوهر من و مادرش تاوان پس نمیدن چرا خدا بهشون انقدر فرصت میده که تا میتونن اسبشونو بتازونن خسته شدم از بس هر روز منتظرم اینا هر روز پرروتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عدالت خدا ربطی به مشکلات زندگی نداره

عدالت خدا یعنی به هر موجودی به تناسب هدف خلقتش ،شایستگی و نعمت داده 

از انسان  به اندازه تواناییش تکلیف خواسته 

و در قیامت  بر اساس عمل فرد داوری می‌کنه و کوچکترین ستمی به کسی نمیشه 

تو مباحث دینی این میشه معنی عدالت 

همه مشکلاتی که بشر داره ربطی به خدا نداره چون به ادم قدرت اختیار داده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

نترس تاوان میدن خداجوابشونوبده ماقدرتشونداریم همین العان اول صبحی مادرش دعوامون انداخت بشین توخراب شدت دیگه ماخشبختیم ولی میاددعوامون میندازه دلش خنک شه بدی نمیکنم ولی عقده قدیمارونگه داشته 

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

خدا همه بنده هاشو به یه چشم میبینه

همین خواسته شما هم بیجاست که زود هر اتفاقی افتاد سریع خدا جوابشو بده صبر داشته باش 

شاید خدا میخواد بهت صبر رو یاد بده و امتحان تو هم همین باشه صبر کن تا پیروز باشی

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

منم یه مدت درگیر مشکلات اینچنینی بودم

حواسمون باشه ما هم که معصوم نیستیم اگه خدا بخواد به هر بدی عذابشو زود بفرسته پس ما رو هم باید عذاب کنه

عدالت خدا اینجاست که به همه مون فرصت میده یکی برمیگرده و توبه میکنه یکی روز به روز اصرار بر گناه

عدالتش اینجاست که تو فرصت میکنی و بخشیده میشی و اون غرق گناه و جهنمی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...