2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست

با همين خرافات پيش بزي حتما موفق ميشي

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم کلومیفن میخورم.همشم روزایی که باید اقدام کنم میفته به قمردرعقرب و اخرماهو....اه

ببین این چیزا مهم هستا اما مثلا اول ماه و آخر ماه اینا اینطوری معلوم نمیشه چون همه ش قراردادیه... اون اول ماهی شرطه ک واقعا اول ماه باشه مثل ماه رمضون ک حتما هلال ماهو میبینن میگن اول ماه یا آخر ماهه بقیه ماها یکی دوروز اینور اونور میشه ولی قراردادی مثلا تو تقویم زده اول کاه قمری یا پونزده ماه قمری

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بابا تو کتاب نوشته اصلا خوب نیس

از غروب سه شنبه تا غروب چهارشنبه خوب نیسته... میتونی صدقه بزاری و ایت الکرسی بخونی نحسیش رد شه... چهارشنبه های اخر ماه به هیچ وجه اقدام نکن..... منظورم ماه قمریه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

قمر در عقرب نیس که من نیگا کردم

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
خرافات 🤣🤣🤣 تو علم پزشکی این چرت و پرتا مهم نیست اگه میخوای ب چیزی برسی ذهنت و باز کن اینا یک مشت ...

حدیثه میگی خرافات؟؟

بعدم علمی ثابت شده س... دلیلشم حرکات ماه و اون مدار مغناطیسی و اثرات سوئی که ممکنه بخاطر نوع قرار گیریش تو اون تایم مخصوص تو مدار داشته باشه س... 

در موردش مطالعه کن متوجه میشی توجیه علمی داره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

قمر در عقرب نیس که من نیگا کردم

امشب شب چهارشنبه اس..نه قمر در عقرب.من کلومیفن میخورم دکتر گفته از روز هشت سیکل یه شب درمیون اقدام کن ولی همش افتاده تو شبایی ک خوب نیس...بیخودی فقط دارم قرص میخورم

دارم کلومیفن میخورم.همشم روزایی که باید اقدام کنم میفته به قمردرعقرب و اخرماهو....اه

اوووووو به چه چیزایی فکر میکنین

منکه اصلا این چیزا رو نمیدونم و دوست ندارم یاد بگیرم که محدود بشم و اعصابم خورد بشه که امروز روز خوبیه یا بد..

تو رو خدا این چیزا رو حداقل به بچه هاتون یاد ندین.

ما که جمعه و چهارشنبه برامون فرقی نداره ...همه ی روزا روز خداست...خدا روز بد نداره.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
امشب شب چهارشنبه اس..نه قمر در عقرب.من کلومیفن میخورم دکتر گفته از روز هشت سیکل یه شب درمیون اقدام ک ...

میفهمم چی میگی

ببین من اگه جای تو بودم همونجور ک بجها گفتن با توجه به شرایطم صدقه میزاشتم و میرفتم اقدام...

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

فقط ازتون میخوام این خرافات رو یاد بچه هاتون ندین .

بزارین دنیای آینده خالی از خرافات باشه، یکم پیشرفته باشین، اگه شب و روز اقدام مهم بود بنظرتون متخصص زنان بهمون نمیگفت فلان شب اقدام نکن، فلان شب اقدام کن؟؟؟؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
اوووووو به چه چیزایی فکر میکنین منکه اصلا این چیزا رو نمیدونم و دوست ندارم یاد بگیرم که محدود بشم و ...

نه برای اقدام به بارداری فقط باید درنظرگرفته شه این موارد