2777
2789
عنوان

در به در

175 بازدید | 12 پست

خانمای گل سلام

صبح عالی متعالی

ما یک هفته ای هست نقل مکان کردیم به شهر دیگه. وسایلم رو جمع کردم گذاشتم خونه بابام و خودمون اومدیم خونه پدرشوهرم که شهر دیگه هست. قراره شهرپدر شوهرم زندگی کنیم بنا بر دلایلی.

خودم دوست داشتم تا عید خونه پیدا کنیم و بتونم اثاث رو بچینم و پذیرای مهمان های عید باشم. ولی هر چی خونه میریم میبینیم یا داغونه یا از کثیفی و بوی بدی که داخل خونه میاد پا به فرار میزارم. دنبال یه خونه هر چند نقلی ولی شیک و تمیز هستیم. دیشب یه واحد دیدیممطابق استانداردهام بود و شیک. ولی کابینت هاش کم بود و چون من اثاث زیاد دارم مسلما جا کم میارم. خودمون هم طالب گذاشتم کابینت شدیم ولی گویا صاحب خونه رو پول رهن تغییری ایجاد نکرد. و یه جورایی دندون گردی کرد. و بالاتر از عرف کرایه خواست. ما هم گفتیم باشه برای خودت.... ما شهر قبلی که بودیم خودمون منزل داشتیم. ولی چون بازار فروش راکد بود نفروختیم و گفتیم اجاره بدیم و با پولش چند سالی بریم کرایه نشینی تا بتونیم باز پول پس انداز کنیم و یه خونه دوباره بخریم یا بسازیم. خیلی دوست دارم حداقل تا اخر هفته خونه رو پیدا کنیم و تا عید اوکی بشه.... بنظرتون صبر کنم و بیخیال عید بشم یا عید رو تو خونه خودم باشم؟ بنگاه میگه بعد عید گرونتر میشه. ولی خب مسلما گزینه های انتخابیمون بیشتر میشه. مستاصل شدم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شما تلاشتونو بکنین قبل عید اگه پیدا شد که چه بهتر

ولی اگه باب میلیتون خونه ای پیدا نشد صبر کنید تا بعد عید

عید و مهمونی کیلو چند

شما به فکر زندگی خودتون باشین

خب شما تلاشتونو بکنین قبل عید اگه پیدا شد که چه بهتر ولی اگه باب میلیتون خونه ای پیدا نشد صبر کنید ...

همسرم هم اینو میگه

الان خونه پدرشوهرم هستیم

انصافا راحتم اینجا

ولی دوست دارم زودتر خونه رو پیدا کنیم

همسرم هم اینو میگه الان خونه پدرشوهرم هستیم انصافا راحتم اینجا ولی دوست دارم زودتر خونه رو پیدا ک ...

خب همسرتون درست میگه

واسه عیدو مهمونی فکرتونو درگیر نکنین

میخوای بیای شهر ما😉😉😉 بگرد خونه های خوبم پیدا میشه. کجا خونه دیدی که به درد نمیخورد؟

هههه

سلام گلی جونم

لنگرود میخوایم

خودم لاهیجان هم جزو انتخابی هام هست ولی همسرم میگه گزینه اخرم لاهیجان هست چون به محل کارش دور میشه

هههه سلام گلی جونم لنگرود میخوایم خودم لاهیجان هم جزو انتخابی هام هست ولی همسرم میگه گزینه اخرم ل ...

سلاااااااام😍🙌😍🙌😍🙌

لاهیجان شهر شیکیه.ولی خونه خیلی گرونه لاهیجان.

فعلا که میگی خونه پدرشوهرت راحتی.فوقش یکی دوماه خونه پدر شوهرت بمون.حسابی بگردین ایشاا... یه خونه خوب پیدا کنید.

سلاااااااام😍🙌😍🙌😍🙌 لاهیجان شهر شیکیه.ولی خونه خیلی گرونه لاهیجان. فعلا که میگی خونه پدرشوهرت ...

اره میدونم چهار ساله عروس شمالی شدم. ولی خب طی گشتن هامون به این نتیجه رسیدیم لاهیجان به نسبت لنگرود ارزونتر هست که تعجب کردیم. سوال که کردیم بنگاه گفت چون لنگرود به نسبت کوچیکتره منزل هم طبعا کمتره و خونه گرونتر شده. شیمی رشت ایسای؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز