خانمای گل سلام
صبح عالی متعالی
ما یک هفته ای هست نقل مکان کردیم به شهر دیگه. وسایلم رو جمع کردم گذاشتم خونه بابام و خودمون اومدیم خونه پدرشوهرم که شهر دیگه هست. قراره شهرپدر شوهرم زندگی کنیم بنا بر دلایلی.
خودم دوست داشتم تا عید خونه پیدا کنیم و بتونم اثاث رو بچینم و پذیرای مهمان های عید باشم. ولی هر چی خونه میریم میبینیم یا داغونه یا از کثیفی و بوی بدی که داخل خونه میاد پا به فرار میزارم. دنبال یه خونه هر چند نقلی ولی شیک و تمیز هستیم. دیشب یه واحد دیدیممطابق استانداردهام بود و شیک. ولی کابینت هاش کم بود و چون من اثاث زیاد دارم مسلما جا کم میارم. خودمون هم طالب گذاشتم کابینت شدیم ولی گویا صاحب خونه رو پول رهن تغییری ایجاد نکرد. و یه جورایی دندون گردی کرد. و بالاتر از عرف کرایه خواست. ما هم گفتیم باشه برای خودت.... ما شهر قبلی که بودیم خودمون منزل داشتیم. ولی چون بازار فروش راکد بود نفروختیم و گفتیم اجاره بدیم و با پولش چند سالی بریم کرایه نشینی تا بتونیم باز پول پس انداز کنیم و یه خونه دوباره بخریم یا بسازیم. خیلی دوست دارم حداقل تا اخر هفته خونه رو پیدا کنیم و تا عید اوکی بشه.... بنظرتون صبر کنم و بیخیال عید بشم یا عید رو تو خونه خودم باشم؟ بنگاه میگه بعد عید گرونتر میشه. ولی خب مسلما گزینه های انتخابیمون بیشتر میشه. مستاصل شدم.