naval29 مدیر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 عنوان خروپف | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست خسته شدم یه سره خرپف میکنه اینقدرم بلنده صداش که دیوارا نزدیکه بلرزن کسی راه حلی واسه خرپف داره فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍 1397/12/14 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 نباید دمر یا رو به بالا بخوابه. فقط به پهلو. کلا قطع میشه خروپفش الان رو به پهلو خوابیده اصلا این انسان عجیب الخقه ست فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 باید متناسب باشه نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه بالششو یه کم جابه جا کن قطع میشه دنبال یه راهم که خرپف نکنه اره بالششو جابه جا میکنم یه لحظه بیدار میشه قطع میکنه باز به یک دقیقه م نمیرسه شروع میشه فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 😂😂😂😂😂همین الان شوهرمو بیدار کردم گفتم پاشو سزم رف گف خروپف میکردم گفتم اره همین ک سایتو بازکردم ... همدردیم ولی شوهر من اصلا قبول نداره خرپف میکنه صداشم قبلا واسش ضبط کردم میگفت صداسازیه فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 الان رو به پهلو خوابیده اصلا این انسان عجیب الخقه ست برید دکتر عزیزم. به احتمال زیاد انحراف بینی داره ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 من اینجور مواقع سرفه ی بلند میکنم تا برا چند لحظه ام ک شده بیدار شه و قطع شه😫 سرفه بلند با پا میزنم بهش بعد خودمو میزنم به خواب نفهمه من زدم واسه بیست ثانیه جواب میده فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 برید دکتر عزیزم. به احتمال زیاد انحراف بینی داره منم فکر میکنم مشکل بینی داره وگرنه این همه خرپف پشت هم زیادی عجیبه فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 یهو داد بزن بگو زلزله تا صبح دیگه نمیخوابه تو راحت بگیر بخوووابببب واسه چند دقیقه راحل خوبیه🤪 فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
نجوا63 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 11999 دنبال یه راهم که خرپف نکنه اره بالششو جابه جا میکنم یه لحظه بیدار میشه قطع میکنه باز به یک دقیقه م ... خوب شاید انحراف بینی داشته باشهیا میگن اگه کسی شب غذای سنگین بخوره خروپف میکنه بهتره بره دکتر عزیزم یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 منم فکر میکنم مشکل بینی داره وگرنه این همه خرپف پشت هم زیادی عجیبه یه دکتر گوش حلق و بینی برید عزیزم. شاید شوهرتونم عذاب بکشه از این وضعیتشوهرم من شکستگی بینی داره. روش بالش بزرگ جواب داد خدارو شکر. خودش هم راحت شد. همش راه نفسش میگرفت موقع خواب ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 یه دکتر گوش حلق و بینی برید عزیزم. شاید شوهرتونم عذاب بکشه از این وضعیت شوهرم من شکستگی بینی داره. ... صبحت از خواب بیدار میشه احساس خستگی داره فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 صبحت از خواب بیدار میشه احساس خستگی داره بخاطر اینکه خواب عمیق نداره بخاطر خروپفششوهر منم اینجوری بود الان راحت میخوابهشوهرتون به احتمال زیاد یا انحراف داره با پولیپراحب خروپف سرچ کن عزیزم مطالب خوب زیاد نوشته ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️