2777
2789
عنوان

تنگی نفس

1738 بازدید | 16 پست

بچه ها موقع حرف زدن نفس کم میارم درحالت عادی هم باید نفس عمیق بکشم حس میکنم خفه میشم کسی اطلاعی داره پیش چه دکتری باید برم

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی اوقات دلم میخواد نفس عمیق بکشم دکتر میگفت دلیل بر مشکل قلبی ریوی نیست

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
کم کار دارم

همونه

برو آز بده احتمالن عود کرده و بیشتر شده 

منم اینجوریم‌چند  وقت پیش که هورمونام بالا پایین بود نصفه شب شوهرم بیدارم میکرد میکفت داری خفه میشی

میرفتم تو بالکن نفس عمیق میکشیذم

موقع حرف زدن و غذا خوردن هم نفس هم کم میارم گاهی

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

یعنی به وقتا نفسم بالای قفسه سینه ام میمونه نمیاد بیرون

هی میخوام نفس عمیق بکشم نمی تونم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
همونه برو آز بده احتمالن عود کرده و بیشتر شده  منم اینجوریم‌چند  وقت پیش که هورمونام بال ...

سلام شما خوب شدین من موقع خوردن کلا نفس کم میاد ۴ ساله دکترا میگن اعصابه چه کار کردین به منم بگین چه دکتری رفتین 

سلام شما خوب شدین من موقع خوردن کلا نفس کم میاد ۴ ساله دکترا میگن اعصابه چه کار کردین به منم بگین چه ...

هزیزم من تیرویید دارم

هیپوتیروییدم در واقع، گلهی خوبم، گاهی بد ولی وقتی اوضاع تیروییدم بهتره نفسم خوبه وقتی هم خیلی بهم میریزم نفسم میگیره

همونه برو آز بده احتمالن عود کرده و بیشتر شده  منم اینجوریم‌چند  وقت پیش که هورمونام بال ...

سلام من موقع حرف زدن خوردن نفس در نمیاد زجر میکشم چه دکتری رفتین اخه مال من میگن اعصاب معده ریه موندم به خدا 

سلام شما موقع خوردن نفس عمیق در نمیاد 

من موقع حرف زدن انگار مابین حرفام نمیتونم نفس بکشم غذا خوردنمم کلا خیلی کمه اروم میخورم فعلا پیش دکتر ریه نرفتم بینم از اونه یا تیرویید

من موقع حرف زدن انگار مابین حرفام نمیتونم نفس بکشم غذا خوردنمم کلا خیلی کمه اروم میخورم فعلا پیش دکت ...

مال من از پانیک عصبی شروع شد چون داردی اعصاب نخوردم اینطوری شد رفلاکس اسید معده و عصبی شدن بعصیا دکتر گفت اسم ولی اسم از صبح تا شب نمیشه ریشه اش عصبیه خدا به تمام کسانی که مثل ما هستن کمک کنه چون خیلی بد چیزیه خدایا خودت ی راهی نشون بده 

مال من از پانیک عصبی شروع شد چون داردی اعصاب نخوردم اینطوری شد رفلاکس اسید معده و عصبی شدن بعصیا دکت ...

منم مشکل عصبی دارم شاید برا منم از اون باشه