خب اول بررسی کرد و گفت سرد و تری و گفت بلغمی هستی، یه سری دارو داد که از داروخونه ی خودش خریدم و کلیم توصیه واسه سبک زندگی و ...
معجون افتیمون و بادرنجبویه داد گفت شب غذای گرم بخور مثل گردو و عسل و خرما با نون سنگک که سبوس داره .
گفت برنج رو در هفته خیلی محدود کن چون برنج سرده و براتون مناسب نیست مثل سیب زمینی و ماکارونی . رب و سس اصلا مصرف نکن و تا میتونی تو غذاهات از زیرسیاه و زنجبیل و دارچین استفاده کن . خشک خشک میکنه بدنت رو
دکتر گفت که سونای خشک واسه بلغمیا خیلی خیلی عالیه . هم لاغر میشیم و هم تری بدنمون گرفته میشه . حمام ناشتا برای ما عالیه ، چون دفع بلغم میکنه . در هفته یک یا دو دفعه هم باید حمام سنگین داشته باشی ، یعنی کیسه کشی و موندن در حمام و اب داغ ، حتماً باید اب حمام داغ باشه چون اگر سرد باشه تری بدنمون رو زیاد میکنه .
دمنوش دارچین گفت عالیه بدن رو گرم میکنه ولی من میخورم حالت تهوع میگیرم
عوضش دمنوش به لیمو رو هم امتحان کردم که خیلی خوبه.
اها یادم رفت بگم گفت صبح به صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری عسل رو مثل شکلات لیس بزن یا تو آب ولرم قاطی کن و بخوری، دکتر میگفت باعث شکستن چربی ها و بالا بردن متابولیسم میشه
مثلا من عاشق لبنیات بودم دکترم گفت اگه لب بزنی بهش دیگه نیا مطب،کل ماست و دوغ و پنیر و ... حذف
گفت میوه های سرد اصلا نخورم، فقط میوه ی گرم مثل انبه و موز و این چیزها
گفت اصلا اب زیاد نخور، قبلا به من میگفتند هی آب بخور، آب واسه لاغری خوبه، آب لاغر میکنه نگو دکتر میگفت آب ما سردهای بلغمی رو چاق میکنه و معده رو بدتر تر و تری رو زیاد
گفت گوشت ماهی و مرغ نخور، صبح ها بلند میشی ناشتا آب نخور، آب لیمو و آب نخور و ...
در کل هرکاری قبلا می کردم رو نباید بکنم.