2777
2789
عنوان

یعنی خطرناکه؟

210 بازدید | 20 پست

بچه ها من باید ۹ پریود میشدم ولی هنوز نشدم کمرم خیلی درد میکنه بعد هر فعالیتم انجام میدم اصلا نمیشه خطرناکه به نظرتون؟

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

مجردی که نمیدونم ولی متاهلی احتمال بارداری هست

اگه مجردی رابطه داشتی اونم احتمال بارداری

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
مجردی که نمیدونم ولی متاهلی احتمال بارداری هست اگه مجردی رابطه داشتی اونم احتمال بارداری

نه مجردم رابطه اینام نداشتم 😑🤔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه مجردم رابطه اینام نداشتم 😑🤔

رازیانه بخور ولی دیگه نمیدونم احتمال هورمونی هم هست بار اوله عقب میندازی

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
رازیانه بخور ولی دیگه نمیدونم احتمال هورمونی هم هست بار اوله عقب میندازی

نه عقب زیاد میفته 

من پریودام اصلا درد ندارم عقب میفته درد شدید میگیره

نه عقب زیاد میفته  من پریودام اصلا درد ندارم عقب میفته درد شدید میگیره

عزیزم‌تنبلی داری حتما برو دکتر 

احتمال داره کیست داشته باشی یا هم‌اینکه تخمدانت تنبل هستش پیگیر باش بعدا برات بدتر نشه

احتمال داره کیست داشته باشی یا هم‌اینکه تخمدانت تنبل هستش پیگیر باش بعدا برات بدتر نشه

اره حتما نگران شدم سابقه داشته دوماه نشدم

اره حتما نگران شدم سابقه داشته دوماه نشدم

مطمئن باش که تنبلی داری حتما پیگیر باش

برو دکتر من پشت گوش انداختم بعد که خواستم بچه دار بشم طبیعی نتونستم بچه دار بشم از همین الان پیگیری ...

مرسی عزیزم حتما