2821
2789
مبارکت باشه گلم ان شا الله سالم بیاد بغلت و زیر سایه ولایت آقا امام زمان بزرگ بشه عصای دست پیریت بشه
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روز 26 پری دوتا بی بی چک مدیکور مثبت شد همون روز ازمایش دادم منفی شد روز 29 پری سر موعد پریودم ولی فقط یه لکه و تمام.امروز 5 روز از شروع پریودم میگذره بی بی چک CERTAIN مثبت شد
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
مرسی عزیزان.من از وقتی تو سایت عضو شدم هردفعه میرم حرم امام رضا براتون خیلییییی دعا میکنم خیلیییی
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
فقط یه نگرانی دارم وقتی روز اول پریودم .پری قطع شد دوبار چای زعفرون دم کردم تا راه بیوفته
فقط یه نگرانی دارم وقتی روز اول پریودم .پری قطع شد دوبار چای زعفرون دم کردم تا راه بیوفته
2790
2823
2791
2779
2792