2777
2789
عنوان

Pco

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
اره ۱۵کیلو اضافه وزن دارم

پس وزنتو کم کن، روزی یک ساعت پیاده روی و دراز نشست، مصرف شیرینی وچربی وکافیین روبه حداقل برسون، غذاهای صنعتی مثل کنسرو سوسیس کالباس وفست فودنخور، ازهمه مهمترکاهش وزنه، من توماه رمضونا معمولاسروقت پریودمیشم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خواهر منم pcoهست شیش ماه یه بار پریود میشد از زمان مجردیش،علائمش هم موهای زائد واضافه وزن وپریود نامنظمه فکر کنم ولی باید تحت نظر باشی دقیق بررسی بشه،چون سن خواهرم کم بود دکتر گفت فعلا دارو نخور شاید طبیعی بارداربشی حالا وقت داری،خداروشکر بعد از یک سال بدون دارو باردارشد،ولی رژیم غذایی داشت خوراکی های طبع سرد اصلا نمیخورد،مثل برنج گوجه خیار مرغ گوشت گوساله اینا نمیخواد درعوض گرمیجات میخورد،سیاهدانه با عسل میخورد خلاصه همش تو اینترنت بود که چیا سردیه که نخوره همراه غذاش همیشه فلفل سیاه میخورد،به نظرم تغذیه خیلی و تاثیر داره تونت سرچ کن ببین چیا سردی رحم رو برطرف میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسرم دو سالشه... تاپیک زدم درمورد اینکه چطوری باردار شدم و چه داستانایی داشتم با این تنبلی اگه ...

حتما میخونم مرسی سلامت باشه پسر گلت

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
اخه من هیچکدوم و ندارم ولی چاق شدم همش ام توناحیه شکم وپهلو .توسونو زده بود مشکوک بهpco .به شما گفته ...

بستگی داره واسه هرکسی ی یسری عوارض داره

من از 4 سال پیش این مشکل و داشتم هر سال تا چن ماه قرص یاز مصرف میکردم باز چن ماه نمیخوردم پریودام منظم میشد اما دوباره مثل قبل میشدم

الان دوباره 5 ماهه ک دارم مرتب میخورم ایندفه واسم متفورمین هم تجویز کردن گفتن باید تا یکسال بخوری فعلا

من هنوز ازدواج نکردم ولی واسه بارداری خیلی نگرانم اما دکترم گفت اصلا جای نگرانی نداره چون خیلی بودن ک مثل من با مصرف دارو باردار شدن بدون هیچ مشکلی

نگران نباش خانومی فقط حتما ورزش کن و سبزیجات و میوه رو تو رژیم هر روزت بذار چاقی بدترین چیزه واسه این مشکل

پس وزنتو کم کن، روزی یک ساعت پیاده روی و دراز نشست، مصرف شیرینی وچربی وکافیین روبه حداقل برسون، غذاه ...

الان به هفته اس روزی یه ساعت پیاده روی میکنم خداکنه زودتر نتیجه بگیرم

بدون قرص فکر نکنم بشه البته من زیاد در این مورد چیزی نمیدونم

من این ماه اقدامم منتظرم یا جواب مثبت بی بی چک رو ببینم یا پریود بشم تا هفته اینده میرم دکترم

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
بستگی داره واسه هرکسی ی یسری عوارض داره من از 4 سال پیش این مشکل و داشتم هر سال تا چن ماه قرص یاز م ...

انقدر استرس دارم که نگو من ۵سال جلوگیری میکردم.اگه میدونستم انقدر دردسر و استرس داره سال اول اقدام میکردم

اخه من اندازه فولیکولامم خوبه به جز چاقی ام علامت دیگه ای ندارم .نمیدونم قرص بخورم یانه

تنبلی تخمدان یعنی تخمدان فعالیتی ندارد که فولی بسازه و اراده کنه

شما که فولی داری پس تنبلی نداری

کی گفته تنبلی داری؟؟؟؟

من سونو وقتی دادم و متوجه شدم تنبلی درم نوشته بود فولیکول های متعدد و ریز کمتر از ده در هر دو تخمدان

خواهر منم pcoهست شیش ماه یه بار پریود میشد از زمان مجردیش،علائمش هم موهای زائد واضافه وزن وپریود نام ...

آبجیتون چندسالشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقدر استرس دارم که نگو من ۵سال جلوگیری میکردم.اگه میدونستم انقدر دردسر و استرس داره سال اول اقدام م ...

عزیزم، همه چی دست خداس استرس بخودت نده انشالله براحتی باردارمیشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40