2777
2789
عنوان

خانومابیاین☹😕

143 بازدید | 17 پست

ما قراره آخر هفته دیگه تقریبایاشایدم چندروزدیرتربریم خونه خودمون الان خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم بعد اینکه ما رسم جهازنداریم یه پولی به عنوان جهیزیه میبریم الانم همه وسیله هاموپدرشوهرم خریده این مادرشوهرمن خیلی اهل پزدادنه میگه جهیزیتوکه چیدی چندتاازآشناهامون میگم بیان خونت که فکر نکن پسرم خونه زندگی نداشته مجبور شده بیادبامازندگی کنه 😒😒

به نظرم اصلاکاردرستی نیست من الان ۴ماهه عروسی کردم اصلا معنی کارشونمیفهمم اگه مخالفت کنم صددرصدیه دعوای الکی راه می ندازه نمیدونم بااین چیکار کنم من😥😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزن به بیخیالی بزارپزشوبده پزوو

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

صد درصد مخالفت کن 

از همین اول زندگی اجازه نده برات دستور صادر کنن

خیلی راحت بگو ببخشید ولی خونه ی ما نمایشگاه نیست ک بیان ببینن 

من دلم نمیخواد

چرا اینقد خودتونو بی سر زبون و بدبخت میخواید جلوه بدید اخه؟!!

خب حرف بزن

صد درصد مخالفت کن  از همین اول زندگی اجازه نده برات دستور صادر کنن خیلی راحت بگو ببخشید ولی خ ...

آخه چی بگم‌تو این وضعیت  دعوا میشه شوهرمومیندازه به جون من دیگه حوصله دعوا ندارم به خدا😕

آخه چی بگم‌تو این وضعیت  دعوا میشه شوهرمومیندازه به جون من دیگه حوصله دعوا ندارم به خدا😕

اگه شوهرتون این مدلیه که خیلی بده ها 

ببین همسر شما باید پشتتون دربیاد نه اینکه جلو روتون وایسه ها

صد درصد مخالفت کن  از همین اول زندگی اجازه نده برات دستور صادر کنن خیلی راحت بگو ببخشید ولی خ ...

ببین عزیزم بعصی وقتا سکوت بهترین کاره .همین کاری که اگه من هفته پیش انجام داده بودم الان باشوهرم قهر نبودم والکی شوهرمو برعلیه خودم تحریک نمیکردم که دست روم بلند کنه.فک کن امروز بعد چندماه انتطار فهمیدم باردارم ولی با شوهرم قهرم

اگه شوهرتون این مدلیه که خیلی بده ها  ببین همسر شما باید پشتتون دربیاد نه اینکه جلو روتون وایس ...

آره این رفتارش خیلی بده امیدوارم جدا شیم ازخانوادش بهتربشه

ببین عزیزم بعصی وقتا سکوت بهترین کاره .همین کاری که اگه من هفته پیش انجام داده بودم الان باشوهرم قهر ...

اخه دوست عزیز ، کاری ک زوره کاری ک غیر منطقیه چرا باید سکوت کرد؟؟ 

شما هم شوهرت حق نداره دست روت بلند کنه، اینکه اون دست رو شما بلند کرده دلیل نمیشه که شما خودتو سرزنش کنی!!!!!

اونی ک باید سرزنش بشه شوهرتونه 

اخه دوست عزیز ، کاری ک زوره کاری ک غیر منطقیه چرا باید سکوت کرد؟؟  شما هم شوهرت حق نداره دست ر ...

دقیقا کتک هیچ توجیه منطقی نداره ولی منظورم اینکه بهتر مدیریت کنیم شرایط رو حتی اگه اعتراص هم کنیم منطقی اعتراص کنیم

دقیقا کتک هیچ توجیه منطقی نداره ولی منظورم اینکه بهتر مدیریت کنیم شرایط رو حتی اگه اعتراص هم کنیم من ...

خب راهکاری ک من ب استارتر دادم کاملا منطقی بود ، گفتم بگو باید ببخشید ولی من خوشم نمیاد ب دید تمایشگاه کسی بیاد خونه