2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکست عشقی نباشه فقط ک با رقص اروم نمیشی تو عزام بری دور ازجون بلا ب دور ازبس خوته میزنی ک ممکنه تو رو بخان جای جنازه بزارن من همچین بیقراری داشتم ی ماه پیش

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯

منم بی قرارم ، اینقد که قلبم داره کنده میشه😔دلیلشو هم نمیفهمم ، دیشب یه خواب دیدم بعد از خوابه اینجوری شدم ، یه نفر تو خوابم بود که نمیدونم کی بود ولی اینقد حس خوب بهم داد که دلم میخواد بازم ببینمش

باید با اونی که بیقرارت کرده اول کنار بیای حلش کنی تا آروم بگیری وگرنه فقط پاک کردنه صورت مساله هست

ازقبل همینجوری بودم خیرسرم میخواستم یه تغییری توزندگیم بدم من ۲۰ سالمه توعمرم باکسی رابطه نداشتم حتی دوستی ساده 

بایکی ک ۵ساله ادعای عاشقی میکردبرای چندروزبودم تازه داشتم دلموبهش میدادم ک رفت تموم کردیم چون نمیخواست بااحساساتم بازی کنه خودش ک اینجوری میگفت بازخوبه من احساساتی نیستم بهش دل نباختم فقط یه دوست داشتن سطحی بودالانم سینگل شدم باز😂 ولی اینم بگم ک وقتی بااون بودم بیقرارترازوعصبی تربودم الان بازیه کم ب ارامش رسیدم 

2790
2778
2791
2779
2792