2777
2789
وای من نشنیدم اگه کسی میدونه ب منم بگه از کجا گیر میاد...دلم نی نی میخاااااد

عزیزم باید از خود سایتش خرید کنی...من شماره مسئول فروشش رو دارم...گف یه ماه بخورید تنبلی کاملا رفع میشه...تازه میگف اگه خوب نشدید سونوی قبل و بعد از مصرف رو بفرستید تا هزینه رو کامل براتون بفرستم...به امتحانش می ارزه...هیچ ضرری هم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگف ک راسته...قیمتش ۱۹۰ تومن تقریبا...مثلا چه کلاه برداری...

خب مثلا پولو بگیرن نفرستن محصولو..یااینکه اصلا بفرستن ولی تاثیر نداشته باشه پولم پس ندن غیبشون بطنه..قیمتشم گرونه ریسکه واقن..حالا نمیدونم بازم

خب مثلا پولو بگیرن نفرستن محصولو..یااینکه اصلا بفرستن ولی تاثیر نداشته باشه پولم پس ندن غیبشون بطنه. ...

نمیدونم والا...منکه فعلا پیاز درمانی رو شرو کردم...میگن عالیه و واسه حاملگی هم جواب داده...اگه خوب نشدم منکه عصاره رو سفارش میدم...کاریش نمیشه کرد

نمیدونم والا...منکه فعلا پیاز درمانی رو شرو کردم...میگن عالیه و واسه حاملگی هم جواب داده...اگه خوب ن ...

باشه عزیزم حالا برای ما ک بچه میخایم بلاخره ی تیر توی تاریکی یا پولمون میسوزه یانتیجه میگریم حالا تو سفارش بده اناشالله ک نتیجه میگیری..منم مول دسم اومد حتما میگیرم

انشاءالله نتیجه بده و مامان بشی...البته حتما میشی

عزیزم شما استفاده کردی؟ نتیجه داد بهتون

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم
سلام از گیاهی ساپوژکس استفاده کردی نتیجه گرفتی از کجا این گیاهی ساپوژکس را بگیر م لطفا  خبر بده ...

نه من استفاده نکردم

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم