2777
2789
ممنون عزیزم از راهنماییت پسرم از۴شنبه تب کرده بعدشم علائم سرماخوردگی شنبه بردمش دکتر چرک خشک کن آ ...

اخ عزیزم کاش بچها مریض نشن این برای سرفه عالیه برای تبش هرشیش ساعت استامینوفن بده ایشالا خوب بشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ عزیزم کاش بچها مریض نشن این برای سرفه عالیه برای تبش هرشیش ساعت استامینوفن بده ایشالا خوب بشه&nbs ...

ممنون عزیزم

پسزم یکسالشه دقیق

تقریبا ۹کیلو

چقد باید بدم؟

اینا شربتن؟من تجربه ای ندارم میشه برام توضیح بدی؟ پسرم یکسالشه ضرر نداره براش؟

ضرر نداره شربت سینه خارجی هست فقط دقت کن مشابه ایرانی و بهت ندن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
پنتیگول،پروسبان

اونی که گفتی همینه عزیزم؟

چیزایی که بچه ها گفتن رو کاغذ نوشتم دادم آژانس

اینو برام از داروخونه گرفته.

بچم یکسالشه حدود۹کیلوئه

چقد بهش بدم؟

اونی که گفتی همینه عزیزم؟ چیزایی که بچه ها گفتن رو کاغذ نوشتم دادم آژانس اینو برام از داروخونه گرف ...

آره درسته همینه روش اگه ننوشته تو سر خودش سی سی زده 1/5سی سی بده روزی سه بار

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori