من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان باقالا خشک 82 بازدید | 11 پست سلام شوهرم باقلا گرفته ،خشکه...چطور بپزم خوشمزه بشه؟۲روز گذاشتم خیس خورد آب ریختم داره میپزه بقیه شو چیکار کنم؟ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/12/13 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماعون عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6675 اب پز ميخواي بخوري توش يكم ابليمو و نمك بريز.بعد كه پخت با فلفل سياه و سماق نوش جون كنيد😍 هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اب پز ميخواي بخوري توش يكم ابليمو و نمك بريز.بعد كه پخت با فلفل سياه و سماق نوش جون كنيد😍 مث این بیرونیا مخام بشه تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
ماعون عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6675 مث این بیرونیا مخام بشه اونام همينجوريدميپزن بعد توش فلفل و سماق ميريزن يا پودر اويشن و گلپر هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
mami_parham1 عضویت: 1392/10/02 تعداد پست: 12945 مث این بیرونیا مخام بشه یکی بردار ببین اگه پخته بود ابکش کن یه قاشق نمک بزن یه قاشق ابلیمو و یکی دوقاشق سرکه قاطی کن روشم گلپر بریز میشه مث بیرونیا نوشه جان😊فلفل قرمزم خواسی برا خودت بریز من دوسدارم جدا میریزم 💕
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اونام همينجوريدميپزن بعد توش فلفل و سماق ميريزن يا پودر اويشن و گلپر الان فقط با آب گذاشتم میپزه...ینی آب لیمو نمک الان بریزم؟ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 فلفل سبز تند اگه داری یه دونه بنداز توش بعدم وقتی پخت آبلیمو بریز توش نمکم یادت نره الان بزار توش پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 فلفل سبز تند اگه داری یه دونه بنداز توش بعدم وقتی پخت آبلیمو بریز توش نمکم یادت نره ال ... الان آبایمو نمک بریزم؟داخل آبش؟ تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 الان آبایمو نمک بریزم؟داخل آبش؟ نمک بریز وقتی پخت آبلیمو بریز پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ششلو عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 226 چ خبره دوروز خیسوندی...ترش میشه ...و خفه میکنه...یه شب میزارم تا فردا ک بخوام دروس کنم...خوب ک پخت....بعد نمک میزنم ...و با یه کم سرکه پودر اویشن و فلفل سیاه و قرمز میخوریم...
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 چ خبره دوروز خیسوندی...ترش میشه ...و خفه میکنه...یه شب میزارم تا فردا ک بخوام دروس کنم...خوب ک پخت.. ... خفه میکنه😢😢😢😢 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
ششلو عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 226 خفه میکنه😢😢😢😢 اره ....الان خودت برو ببین ..یه خورده بو نمیده ..چون زیاد مونده....