2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هر روز میاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 52 پست
قبل اینکه بیاد صبح زنگ بزن ک شب میایم خونتون مطمئن باش فرداشنمیاد ک اگر اومد من میرم تو افق

نمیخوام هر روزبینمش وگرنه خونه خودم بیاد راحتترم که 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواست بیدارش کنه بگو مامان جان بچه شبا نمیخوابه چه کار کنم بخوابه؟

روزها میخوابونمش ولی خواب شب یه چیز دیگه ست

شما تجربه دارید بگید و...

بعد بگو همش استرس دارم روز بیدار نشه اقلا روز رو بخوابه

بدنش نیاز داره ب خواب

بچه تو خواب رشد میکنه و....

گناه داره بچه رو دوست داره دیگه بزار بیاد خوب منم بهت حق میدم ها شبا کاراتو بکن بخواب صبح راحت باشی بچه ات تازه به دنیا اومده؟

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

دنبال تاپیک مادرشوهر میگشتم

بهتون بگم خدارو هزاربار شکر کنید

اگر مادرشوهر من نصیبتون میشد چه میکردین😳😳

قشنگ از روز مادر تا الان با یه حرکت ظریف روانم رو بهم ریخته

اخه این همه سیاست رو از کجا میاره😭😭😭

این جماعت بی احترامی حالیشون نیست یکیشو داشتم خودم هروزساعت۳ظهرمیومدچترمیشدتاشب کل خانوادشومیکشوندخونم شامم میموندن شبم میخوابیدفرداش بایدبه یه بهونه میبردمش خونش دوباره ازپس فرداش همین!کلا۵دقیقه باخونم فاصله داشت منم تازه عروس بودم احمق خر

اگه برا دخالتو فضولی نمیاد.خب جلوس راحت باش خونه و خودتو بچتو همونجور ک هس بزار بمونه بگو شبا بیداریم صب میخوابیم.شاید مراعات کرد ...شاید نمیدونه شبا بیداره بگو بهش

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

من اینجوری بودم. هی میگفتم شبا بیایید که بیدار. بعدم بگو وقتی بچه میخوابه منم میخوابم اگر نخوابم شیر ندارم. کم میشه هی اومدنش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

وای خیلی بده.. قبلا زن عموم اینا واسه یه مدت ک خونشون ساخت بشه موقتی طبقه بالای ما زندگی میکردن.. اونموقع مجردبودم و بادخترعموم همکلاسی بودیم.. اون می‌نشست درساشومیخوندکاراشومیکرد  تا تموم میشدمیومدپایین سرمو میخورد ازبس حرف می‌زد وداستان تعریف می‌کرد نمیذاشت به درسام برسم.. همش رومغزم بود

خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی

خودتو بزن به خواب 

والا دیگه بعضیا اصلا ملاحظه نمیکنن

یه بنده خدایی بود خونش نزدیک بود هفته که هفت روزه ۶ روز خونه من کارمند بود دیگه حیارو کنار گذاشتم حرفمو زدم

خودشون باید ملاحظه کنن

هر ادمي احتياج داره به استراحت ، هرکس شرايط خاص خودش داره، منم باشم دوس ندارم

شما رو نمیدونم ولی من خیلی با مادرشوهرم راحتم مثه مادرمه .میاد خونمون یه وقتا کمکمم میکنه .یا اون میاد یا اگه نیاد زنگ میزنه میگه بیا اونجا

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین