2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود به زود ببرش حموم پرازبخارخونرو گرم نگهدار سوپ بهش بده داروهاشم به موقع بده لیموشیرینم یکی از کاربردی ترین دارو سرما خوردگیه واقعا مفیده حتما ابشوبگیر بهش بده

جیگرداریم دخترداریم❤❤

روغن بنفشه از عطاری بگیر شب موقع خواب بریز تو بینیش عالیه.شربت پلارژین کیدس هم عالیه بگیر بهش بده.من باز دیشب گرفتم واسه دخترم هربار مریض شن یا اینو میگیرم یا پروسپیان هردوش گیاهیه.روغن بنفشه یادت نره عالیه

تبم داشت ؟؟؟ این ویروس جدیده خیلی سمجه ما الان ۱۲روزه درگیرشیم علایمش اول ابریزش بینی بعد تب بعد سر ...

آره داره بردمش دکتر شربت گایافنزین دادهدمیترسم بدم نوشته واسه زیر 2 سال ممنوع

وای اتفاقا من میخواستم الان یه تاپیک بزنم در این باره والا منم پسرم ۵ ماه درگیر سرفه بود تمام دکترهای شهر چرخاندمش دوای دردشو خودم پیدا کردم .اینا رو بده دخترت معجزه شو بببن.

پودر سنجد و سه شیره بریز تو شیر بده بهش بخوره دو سه روزه سرفه ش قطع میشه.

اگه چای بهش میدی حتما هل و دارچین بریز توش هل ضد سرفه س فقط بکوبش.

اگه پزشکم ببری یه اسپری فلوتیروکس و قرص نیزوپرد و قرص مونته لوکاست بهش بده کلا قطع میشه اسپری هم نزدی همون پودر سنجده قطع ش مبکنه.

البته من این داروها هم دادم فقط کمش کرد ولی با پودر سنجد کامل قطع شد

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من اصلا انتی بیوتیک نمیدم به بچم یا این شربتای پر از عوارض.همیشه از اینا استفاده میکنم خوب خوب میشن

برا دخترم انتی بیوتیک خیلی قوی داده 

مزش مث زهر میمونه 

ولی مجبورم بش بدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برا دخترم انتی بیوتیک خیلی قوی داده  مزش مث زهر میمونه  ولی مجبورم بش بدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

مگه سرماخوردگیش در چه حده.منکه دوسالی میشه اصلا داروی شیمیایی نمیدم .منم بچه هام تندتند مریض میشدن انقد بردمشون دکتر یبار ی دکتری خداخیرش بده گفت اگه میدونستی داروهای شیمیایی یا این انتی بیوتیکا چه میکنه با سیستم ایمنی بدن بچت هیچوقت نمیدادی بهشون.این چیزایی که گفتمو روغن بنفشه و این شربتارو گفت بگیر استفاده کن.الان دوساله هروقت مریض شن همینارو میدم خدارو شکر خوب میشن.

مگه سرماخوردگیش در چه حده.منکه دوسالی میشه اصلا داروی شیمیایی نمیدم .منم بچه هام تندتند مریض میشدن ا ...

عزیزم ۱۲روزه مریضه واقعا خوب نشد 

روز نهم انتی بیوتیک قوی داد 

اتفاقا شربتم پلاژین کیدز داد

عزیزم ۱۲روزه مریضه واقعا خوب نشد   روز نهم انتی بیوتیک قوی داد  اتفاقا شربتم پلاژین ...

ازعطاری که مطمعن باشه روغن بنفشه بگیر هرشب ی کوچولو بریز تو بینیش بعد چند روز تاقیرشو میبینی واقعا عالیه برا عفونت و سرماخوردگی