2777
2789
عنوان

ivfبیاین لطفا

136 بازدید | 20 پست

سلام من رفتم مرکز ناباروری سونو گرفتن گفتن پی سی او هستم بعد ازمایش دادم همه چی نرمال فقط ahm من ۱۸بود خیلی بالاست دکترم گفت باید ivf بشم خیلی میترسم

یعنی من الان نازا هستم؟؟من ذخیره تخمدانیم زیاده خوبه یا بد؟؟اگه ای وی اف انجام بدم احتمال گرفتنش چقده به نظرتون اصن احتمال داره باردار بشم؟؟؟لطفا کمکم کنین کارم شده فقط گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی خیلی شدید داری 

تخمدانت تخمک ازاد نکرده اصلا و نمی کنه بدون دارو  

یه سال دارو بخور حالا سنتی یا شیمیایی 

نشد برو ای وی اف 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
تنبلی خیلی شدید داری  تخمدانت تخمک ازاد نکرده اصلا و نمی کنه بدون دارو   یه سال دار ...

تو ای وی اف پس چجوری تخمک رو میگیرن با اسپرم لقاح میزنن؟میشه توضیح بدین؟؟وقتی تخمکی ازاد نمیشه چطور ای وی اف میشه گیییییجم😫😢

تو ای وی اف پس چجوری تخمک رو میگیرن با اسپرم لقاح میزنن؟میشه توضیح بدین؟؟وقتی تخمکی ازاد نمیشه چطور ...

بهت آمپول هاى مى دن سايز تخمكات بزرگ ميشه به يه حدى كه رسيد دوباره امپول مى زنى تا آزاد بشه بعدش هم تخمكشى 

یزد ک رفتم اصلا بهم دارو نداد گف ای وی اف فقط

پس ازاد نمی کنی حتمن 

برو ای وی اف زودتر  

چون هر سالم هی گرون میشه داروها 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بهت آمپول هاى مى دن سايز تخمكات بزرگ ميشه به يه حدى كه رسيد دوباره امپول مى زنى تا آزاد بشه بعدش هم ...

یعنی امپول میزنه بزرگ شه بعد ازاد و بعد میکشه بیرون برای لقاح؟؟/