2777
2789
عنوان

بیاید بیاید

43 بازدید | 2 پست

یکی دوساعته زندگیمو ول کردم اومدم نی نی سایت😂

فقط  درمورد این خوندم اه شوهرمون اینکارو کرد تون کارو کرد گوش نمیده به حرفمون بداخلاقه باهام بدحرف زد توگوشم زد

اول اینکه چرا همه میخاید شوهراتونوعوض کنید؟قبل ازدواجتون باید دقت میکردید میدید ایا بدرد همرمیخورید یانه شواهرتون انسانه مثل شما خوشتون میاد اونا شماروعوض کنه

یه تغیبرات جزیی گاهی اوقات دربعضی موارد بعله صحیحه ولی نه همه جیز 

چرا انقد سراین بیچاره ها غر میزنین بخدا گناه دارن به امدازه کافی پولداراشونم مشکلات دارن و درگیری فکری وای بحال پایین ترا

باهاشون مهربون باشید بهشون توجه کنید ببینید چقد میان سکت شما چقدر اروم ترید هم خودتون هم اونا

کاری ک شما دوست ندارن انجام میدن غرنزنیذ بهش دعوا نکنید سکوت کنید به روی خودتون نیارید اوما تشخیص میدن خودشون میفهمن اذیت میشین شما اونوقت به فکر میوفتن ک وقتی خانوم خوش اخلاقو گلی مثل شما دارن چرا اذیتتون کنن و یکم تغییر زفتارمیدن 

بخدا همه سردیا ازاین جروبحثاست ازاین دعواهاست خودخواهیا 

شوهرتون عشقتونه باهاش معربون باشید همونی ک هست قبولش کنید دست از این استاد بازبا بردارید و تعلیمو معلم بودنو بزارید کنار

حالا من مجردم ولی شما فک کنم داری برا همه یه نسخه میپیچی 

محبت همیشه جواب همه سوالات نیس 

درباره اینکه نمیشه آدما رو تغییر داد موافقم ولی این که از اول نباید اون آدم و انتخاب میکردی نه

خیلی اخلاقا رفتارا چندین سال بعد معلوم میشه 

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
حالا من مجردم ولی شما فک کنم داری برا همه یه نسخه میپیچی  محبت همیشه جواب همه سوالات نیس  ...

هیچ اخلاقی چندسال بعد معلوم نمیشه خیلی ازخانوما خیلی ساده رفتار میکنن و حریمارو میشکنن مردا اگر عوض میشن بخاطر اخلاق بد خانوماس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.