2777
2789
عنوان

چی بپزم؟

278 بازدید | 22 پست

سلام خانم های عزیز.من امروز به جمع شما پیوستم

یک هفته است ازدواج کردم واین آخرهفته برای شام خانواده همسرم رو دعوت کردیم به نظرشما چی درست کنم که هم آبروداری کرده باشم برای اولین مهمونیم هم به صرفه باشه.ممنون ازراهنماییتون

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

اخی تازه عروس😍😍😍🤗

دلم تازه عروسیم رو خواست

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه از اول یه مدل غذا درست کنی و خودتو درگیر تجمل نکنی خیلی خوبه

مثلا زرشک پلو با مرغ درست کن با سالاد و نوشابه

یا

قرمه سبزی با سالاد شیرازی و دوغ

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

من فعلا عقدم ولی برای مهمونیا هر کس هر غذایی جلوم بزاره منم همونو جلوش میزارم

مثلا مادرشوهرم همیشه مرغ و سوپ میپزه منم وقتی دعوتش کنم خونم همونو میپزم

جاریم یکبار دعوت کرده قرمه سبزی داده منم همونو میپزم براش

خواهرشوهرمم بیشتر مرغ میپزه 

خلاصه با هرکس مثل خودش 😊

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤