2777
2789
عنوان

اسپرم ضعیف

7363 بازدید | 32 پست

سلام‌دوستای گلم 

من کمک میخواستم . من ۶ ساله که ازدواج کردم . از فروردین ۹۷ اقدام کردم 🥺متاسفانه خبری نشد رفتم دکتر خودم مشکلی نداشتم واسه همسرم آزمایش اسپرم نوشتن ، حرکت اسپرم و شکلش ضعیف بود . ۳ ماه باید دارو‌بخورن . یعنی اصلا احتمال بارداری وجود نداره ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حتماً داره. بهش شبا دمنوش خرنوب بده صبحا هم عسل و سیاهدونه. داروی تقویت گیاهی اسپرم هم خیلی تاثیر داره. تو تل گرام سرچ کن «طب طلایی» با ادمینش مشورت کن بهت برنامه میده

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت

رفتم پیش دکتر امید پویان گفت واریکوسل نداره دارو داده که خیلی کمه ، فقط گفت شاید داروخانه دانا داشته باشه

ترنتال    پنتوكسي فيلين۶۰۰.

گفت ۳ ماه باید بخوره . 

چرا حتماً داره. بهش شبا دمنوش خرنوب بده صبحا هم عسل و سیاهدونه. داروی تقویت گیاهی اسپرم هم خیلی تاثی ...

همسر منم به شدت ضعیفه به خاطر همین رفتیم میکرو کردیم , تاثیر داره؟

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

رفتم پیش دکتر امید پویان گفت واریکوسل نداره دارو داده که خیلی کمه ، فقط گفت شاید داروخانه دانا داشته ...

تعداد و تحرکش چقدره ؟ همسر من هم ضعیف بود و واریکوسل داشت دی 96 عمل کرد اصلا خوب نشد

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

چرا حتماً داره. بهش شبا دمنوش خرنوب بده صبحا هم عسل و سیاهدونه. داروی تقویت گیاهی اسپرم هم خیلی تاثی ...

منم با داروگیاهی به شدت موافقم.ما برای سال آینده برنامه ریزی کردیم.اینقدر که مشکلات ناباروری میبینم استرس گرفتم.

سیاهدانه و عسل رو من شنیدم.

پودر سیاهدانه رو با عسل قاطی کنیم؟

نه نه سیاهدانه را به هیچ وجه پودر نکنید.سمی میشه.یا اگر پودر کردین سریع استفاده کنید که هوایی بهش نرسه.یک قاشق عسل با چند تا دونه سیاهدانه هر روز صبح بخورید

نه نه سیاهدانه را به هیچ وجه پودر نکنید.سمی میشه.یا اگر پودر کردین سریع استفاده کنید که هوایی بهش نر ...

مرسی عزیزم , من میکرو کردم ولی همسرم چون ضعیفه خودش اذیت میشه می خوام با طب گیاهی درمانش کنم

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫