2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آره عزیزم من آیودی دارم پیاده روی رقص ورزش همه چیز حتی پله زیاد بالا پایین میرم هیچ مشکلی هم ند ...

دکتر به منم گفت میتونم ورزش کنم.ولی من میترسم جابجا بشه.قبلا زیاد میرقصیدم الان میترسم زیاد تحرک داشته باشم.پس مشکلی نداره؟میتونم بپرسم با این شرایط چه مدت هستش آیودی گذاشتید؟

دکتر به منم گفت میتونم ورزش کنم.ولی من میترسم جابجا بشه.قبلا زیاد میرقصیدم الان میترسم زیاد تحرک داش ...

من حتی چند ماه باشگاه رفتم و ورزش سنگین هم انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.عزیزم من الان دقیق دوسال و دوماهه که آیودی گذاشتم و آیودی ام هم هشت ساله اس

مال من مسی هست میرنا اوناییه که هورمونیه؟

مرسی گلم بابت اطلاعاتی که بهم دادید.بله میرنا هورمونیه.من الان سه ماهه گذاشتم.با وجود اینکه دکتر گفتش خودمو محدود نکنم و حتی کوهنوردی و باشگاه برم باز میترسیدم.الان که شما که تجربه آیودی گذاشتن دارید اینطور گفتید خیالم راحت شد.آیودی من ۵ ساله هستش،میرنا ۶ست.الان ۳ ماهه گذاشتم،اوایل خونریزی کمی داشتم جدیده یه مقدار لکه بینی شده.توی پیجش نوشتع تا ۶ ماه ممکن۶ این حالتها باشه.شمام لکه بینی یا خونریزی داشتید بعد از گذاشتن آیودی؟

مرسی گلم بابت اطلاعاتی که بهم دادید.بله میرنا هورمونیه.من الان سه ماهه گذاشتم.با وجود اینکه دکتر گفت ...

آره من دقیقا تا شش ماه لکه بینی های خفیف داشتم و موقع پریود خونریزی های خیلی شدید ولی به مرور زمان خیلی خوب شد.زندگی برای من بدون آیودی غیرممکنه چون دوتا بچه ی شیر به شیر دارم و واقعا بارداری برام غیرممکنه

آره من دقیقا تا شش ماه لکه بینی های خفیف داشتم و موقع پریود خونریزی های خیلی شدید ولی به مرور زمان خ ...

عززیییزززززم.انشالله که با آیودی همیشه همینجوری راحت باشی و هیچ مشکلی واستون پیش نیاد.

آره من دقیقا تا شش ماه لکه بینی های خفیف داشتم و موقع پریود خونریزی های خیلی شدید ولی به مرور زمان خ ...

بله منم چند بار خواستم در بیارم ولی دکتر قبول نکرد گفت تحمل کن اوکی میشه.الان که خیلی بهتر شده.امیدوارم باز لکه بینی تبدیل به خونریزی نشه و اوکی بشه کلا.

حدودا ۶ ماه، لک و خونریزی شدید، عفونت مکرر ، سر درد

وای اونجوری خیلی بده.من ۳ماهه گذاشتم خیلی کم گاهی سردرد داشتم.ولی خونریزی خییلی کم داشتم که فعلا لکه بینی خفیف شده.خداکنه نتیجه بده واسه من.عزیزم شما وقتی در آوردی وضعیت هورمونی بدنتون بهم نریخت؟وضعیت پریودهاتون نرمال شد؟

وای اونجوری خیلی بده.من ۳ماهه گذاشتم خیلی کم گاهی سردرد داشتم.ولی خونریزی خییلی کم داشتم که فعلا لکه ...

چرا عزیزم خیلی بهم ریختم، باردارم شدم 🤦🏻‍♀️

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
چرا عزیزم خیلی بهم ریختم، باردارم شدم 🤦🏻‍♀️

ای وای اینجوری که خیلی بده.البته دکترم گفت وقتی در بیاری از یک هفته بعد قابلیت باروری برمیگرده.من بخاطر پریودهای دردناکی که داشتم و پولیپ رحم دکتر واسم گذاشت.پولیپ دهانه رحممو در آورد،زخمم داشتم که لیزر کرد و بعد میرنا رو واسم گذاشت.گفتش از رشد پولیپ جلوگیری میکنه و اجازه نمیده رحم بزرگ بشه.البته درد پریودم تقریبا قطع شده و خونریزی پریودم خیلی خیلی خیلی کم شده تا الان.خداکنه نتیجه داشته باشه🙏🙏